Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde utéct do jiné Země

proto tu děláme ty Covidové tanečky, abysme to přežili pokud možno všichni.

Tak tomu snad už nikdo nemůže věřit. Vždyt i ta vláda se netajila tím, že ji jde jen o nezaplnění JIPek a ne o co nejmenší počet obětí. Kdyby šlo o počet obětí, muselo by se už dávno testovat a to včetně očkovaných, kteří také přenáší a pokud bychom chtěli být důslední, asi by se muselo jít čínskou či tchaj-wanskou cestou tj. silná represe nad dodržováním opatření a karantény celých oblastí při výskytu jednoho případu. Faktem je, že jim to tam docela zafungovalo. U nás rozhodně o nízké počty obětí nešlo, vždyť taky jsme byli na špičce v jejich počtu. A nejde jen o covid, vlády se obecně moc o oběti nezdravého životního stylu či i třeba autonehod nebo kriminality zase tak moc nestarají. Tady jde spíše o ten vakcinační kšeft než o nějaké počty obětí.

Jinak k tazateli: vakcíny jsou stále v třetí fázi testování, tj. stále jsou experimentální a né že ne a nedovedu si tedy představit, že by bylo legální experimentální vakcínu nařídit povinně. Takže minimálně nějakou dobu máš(máme) ještě čas.

Taky platí, že každý máme právo si vybrat svého lékaře a každý lékař má právo odmítnout postup, kterému nedůvěřuje. To by nás mělo před covidofašismem ochránit právně i v budoucnu. Lékařů, kteří odmítají očkování nebo povinné očkování proti covidu je celá řada, jen petici podepsalo již přes 1800 z nich.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny