Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je moudré posílat DP, přehledy a přílohy k tisku do copycentra přes internet?

Ještě by se dalo poslat to zaheslované. I kdyby to mělo být něco stupidního typu Heslo123asdf pořád je to lepší, než to posílat čitelné pro všechny, kdo se napíchnou na linku (přičemž takový útok může klidně proběhnout ze druhého konce planety). Heslo potom sdělit copycentru jiným kanálem (telefonem, osobně...). A spolehat se, že rozumně dlouhé heslo nebude nikdo zkoušet prolomit.
Předpokládám, že pokud je to jediné kopycentrum, pak s ním máte dobré styky. Já třeba s copycentrem na našem maloměstě mám ty nejlepší. Zrovna minulý týden prý na mě vzpomínali, že jsem tam už dlouho nebyl (právě problém je, že nevím, jestli vůbec fungujou (asi jo, když se pani divila, že jsem tam dlouho nebyl), většinu běžných věcí teď už i včetně kroužkové vazby zvládnu vlastní technikou, ale budu potřebovat vytisknout jednu věc na slajd a to na inkoustovce neudělám, jenže právě když jsem to zjistil, spadnul zámek směrem dolu (lock-down) tak jsem to ani nezkoušel).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny