Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zrusenie uveru Postova banka

Zdravim,

V post. banke mam uver na 10k, ktory som vyberal pred 2 mesaicmi. Dnes som ho chcel zrusit a bolo mi povedane, ze sa moze rusit az za 6 mesaicov od vyberu, resp ze aj skor, ale daju ma na nejaku "ciernu listinu" a mozem mat v buducnosti problem s vybermi hypoteky, uverov a podobne.
Otazka znie, naozaj za pedcasne vyplatenie mozem mat v nejakej inej banke problemy ? Nie je to absurdne ? Chceme totiz brat hypoteku v inej banke.

Vdaka,

Ivo

Předmět Autor Datum
hypo v inej banke mozes predsa brat aj ked mas uz existujuci uver a riadne ho splacas, ak ti vychadz… nový
fallon 14.09.2020 12:11
fallon
No, ide o to, ze pred 2 mesaicmi som bral uver. Zlepsila sa mi situacia a uvolnili nejake prostriedk… nový
Ivanek 14.09.2020 12:19
Ivanek
To tady nemůže nikdo vědět, na poskytnutí hypotéky není právní nárok. nový
karel 14.09.2020 13:17
karel
Pravda, skor mozno nejaka podobna skusenost ? No, snad to nebude az take zle. nový
Ivanek 14.09.2020 13:24
Ivanek
chod do novej banky a povedz pracovnikovi co a ako chces riesit, absolutne ziaden problem v tom nevi… poslední
fallon 14.09.2020 16:13
fallon

hypo v inej banke mozes predsa brat aj ked mas uz existujuci uver a riadne ho splacas, ak ti vychadza bonita. alebo si v inej banke daj podmienku cerpania vyplatenim uveru v postovej banke, so vsetkym ti predsa poradi financny poradca v banke, nic zlozite.

No, ide o to, ze pred 2 mesaicmi som bral uver. Zlepsila sa mi situacia a uvolnili nejake prostriedky a uver chcem vyplatit a zbavit sa ho. Nasledne chceme s frajerkou zobrat napoly hypoteku na byt, kde som ciastocny vlastnik a z tej hypo vyrovnat druheho spoluvlastnika.

Mna len zaujima to, ci moze byt problem v inej banke s tym, ze som v postovej banke predcasne splatil uver. Mne to pride absurdne a ako nejake blafovanie zo strany post. banky nech to tam drzim. Ale neviem no. Mam volne peniaze, chcem ten uver vyriesit proste.

Samozrejme, financneho poradcu oslovim, ale predbezne ma to zaujima.

chod do novej banky a povedz pracovnikovi co a ako chces riesit, absolutne ziaden problem v tom nevidim. na uver v postovej banke sere pes , treba im v novej banke povedat, aha, tu mam 10 ticis, idem splatit tento uver a dajte mi hypo. to je cele.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru