Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zapnout monetizaci na Facebookové stránce?

Krásný den všem.

Je mi 17 let a před 2 lety jsem založil Facebookovou stránku se zaměřením na filmovou a seriálovou, potažmo komiksovou tématiku se superhrdiny (Marvel& DC Comics) a až dnes jsem si všiml, že je po aktualizaci možná monetizace. Není to novinka, ta možnost zde byla již dříve, nicméně já ji objevil až teď.

Stránka má přes 2000 liků a když jsou žně, jsem schopen se dostat na číslo 5000 v počtu oslovených lidí a co se týče reakcí, tak ty jsou někdy také velice slušné. V průměru je to 60 - 80 reakcí u fotky s aktualitou, kde se třeba i odkážu na web, kde danou informaci podrobněji rozebírám a lidé si článek přečtou.. přece jen bych se chtěl ten byznys naučit. Já do té stránky vkládám opravdu to nejlepší, co lze, snažím se o ni starat denně, ale samozřejmě se někdy nechce, případně žádné nové info není, a tak to vykládám Memes, Fan arty, případně jinými obrázky.

.

Je tady někdo, kdo by se na stránku mrkl, případně kdo by mi dokázal poradit, jak na to? Přece jen, nějaká ta koruna navíc by se mi hodila, když do toho investuji čas a zezačátku i peníze (= + - 200 liků navíc). Napadlo mě, že bych navázal spolupráci s nějakým e-shopem (trička, figurky, náramky, hrnky, plakáty..), na který bych třeba odkázal a to by mi přidalo například 50,- korun, což by se s větší a větší aktivitou stále navyšovalo. Jak ale říkám, v tomhle jsem začátečník a teprve zkoumám, jakým způsobem efektivně vydělat nějakou tu korunu.

Díky za všechny rady a tipy!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny