Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč některé (stejného typu) transakce kartou jsou zaúčtované hned a některé ne?

Proč některé transakce platební kartou jsou se objeví ve výpisu hned (nebo do hodiny) a jiné ne (tedy zatím ne, už to jsou 4 hodiny)?

Jde o platby stejného typu: placení platební kartou naterminálu, částky do 491Kč. Nesouvisí to nějak s online/offline platbou? PIN jsem nezadával v obou případech. Vlastně jsem nezjistil nic, čím by se transakce lišily. Tak proč jednu ve výpisu vidím a druhou ne?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zalezi aj od toho, kedy posle obchodnik dokumenty tvojej banke, pri offline platbach o nich dovtedy…
Michal2 23.09.2019 19:00
Michal2
Ono skor zalezi od banky/jej systemu (aj ked samozrejme aj ten obchodnik je rovnako dolezity). Pamat…
fleg 23.09.2019 20:01
fleg
Prevody banka-banka a platby kartou su 2 velmi rozdielne veci, pri medzibankovom prevode je do toho… poslední
Michal2 28.09.2019 13:04
Michal2

Ono skor zalezi od banky/jej systemu (aj ked samozrejme aj ten obchodnik je rovnako dolezity).
Pamatam si casy, kedsy sa v SLSP vklad na pokladni pripisal az na druhy den. VUB vtedy mala to, ze vklad sa pripisal do par hodin. TB mala uz vtedy, ze uz pri podpise papiera o vklade mi pipala sms o vklade.
Takisto si nespominam kedy by doslo k nejakemu oneskoreniu pripisania platby kartou pri TB, na rozdiel od inych bank, s ktorymi mam vsak mensie skusenosti (obcas platim nieco rodicom cez SLSP alebo VUB).
Dalej si pamatam, ze platba TB-VUB dokazala by zapisana ten isty den, ale platba TB-SLSP zasadne dorazila na ucet vzdy az na druhy den a pod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru