Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zlá životná situácia

Zdravím mám živote problém a budem úprimný nie je to jednoduché v poslednej dobe alebo presnejšie rokoch sa naša rodiná finančná a celková situácia extrémne zhoršila zatiaľ čo dakedy sme žili docela dobre konkrétne nám docela dost penazi zostávalo nazviš teda kupovali sme si veci žili normálni život atd klasika ked sú peniaze tak sa samozrejme dá avšak v poslednej dobe to doľahlo samé exekúcie a vlastne na nič situácia ja teda dlhy ešte nemám ani nie som zamestnaní kedže som študent a veľa času nazviš nemám no aj na štúdium sú sotva peniaze a vlastne tu ma trápi jedná zásadná vec poradťe čo robiť bude to znieť šialene ale to čo tu dalej napíšem je realita moja smutná realita môj otec je bohatý žije v zahraničí a už zopár rokov ho hľadá interpol koli neplateniu výživného no tak či tak to už trvá veľmi dlho a ja nie len že ho asi neuvidím čo je pre mna neskutočne nepríjemne nespoznať otca a nikdy ho ani len nepočuť no ešte k tomu neuvidím ani peniaze ktoré by sa našej rodine naozaj hodili kedže ako som spomínal je to na nič táto naša finančná situácia a teraz len stojíme na mrtvom bode a žijeme z výplati do huby a nič žiadny život ale prežívanie samozrejme že viem že sa nájdu ľudia či rodiny ktory sú na tom horšie samozrejme že áno ale mna to už takto pomaly prestáva baviť na samovraždu sa nezmôžem a neviem čo daľej tento systém sa vôbec nesnaží ho čo i len vypátrať môjho otca a ja to vidím tak že nikdy nedostanem to na čo mám nárok to je život boháč bez bohatstva úprimne nepotreboval by som ani tie milioni ale chcel by som aby naša rodina nežila tak ako žije bídne a úboho a to ma neskutočne štve ja si nemôžem dovoliť kúpiť takmer nič pretože na to proste nie su peniaze nedávni mesiac sa muselo založiť zlato len aby bolo na stravu... a môhol by som pokračovať tak my poradťe čo robiť v takej situácii a ako pomôcť k dopátraniu sa môjho otca dakujem za pozornosť.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nauc sa gramatiku a pozname dokonca aj vety. Vety su na to, aby ludia nemuseli citat suvisly niekolk…
fleg 05.08.2019 09:50
fleg
No gramatické chyby tam takmer neboli milý človeče a to že som to nerozdelil na vety ale skopil dohr…
MR.X 05.08.2019 10:38
MR.X
Vidim, ze mas vlastnu hlavu, takze dalej uz s tebou stracat cas nebudem. Chyb tam mas milion, okrem…
fleg 05.08.2019 11:02
fleg
Tak áno v česku som bol takmer 3 roky ale o slove cechizmus som nepočul :D masochista s gramatiky čl…
MR.X 05.08.2019 11:13
MR.X
a I/Y tak to my je docela jedno ja to berem tak že čo poruke to píšem Tak s tímhle přístupem a náz…
Karel04 05.08.2019 12:00
Karel04
No tak detektívna agentúra ma tiež napadla alebo ho vyhlásiť za mrtveho no s tým je veľa roboty aspo…
MR.X 05.08.2019 12:49
MR.X
Predstav si, ze existuje kopa studentov, ktori si cez vikendy zarabaju na brigadach - robis to? Tera…
Michal2 05.08.2019 13:45
Michal2
No konečne normálny komentár bohužiaľ ako som tuším niekde písal tak som lenivé prasa :D nie teraz v…
MR.X 05.08.2019 14:21
MR.X
Rozmyslas velmi divne, normalne je ist zarabat kde sa da a snazit sa splatit svoje dlhy, pokial uz s…
Michal2 05.08.2019 14:39
Michal2
Ja viem ale ja to tak neberem ja to berem na čas kebyže my platia 1500 euro za mesiac s tým že som k…
MR.X 05.08.2019 15:11
MR.X
1500 euro na ruku mesacne ti je malo, ked mate dlhy az po strop, ok, koncim, komu niet rady, tomu ni… nový
Michal2 05.08.2019 15:14
Michal2
no mohol som investovať do bitcoinov ale to som bol v tej dobe v rokoch 2010-2012 ešte dosť mladý T… nový
Karel04 05.08.2019 18:32
Karel04
Zbytocne krmite trola. nový
fleg 05.08.2019 15:15
fleg
No sice to tu uzatvorím a dalej už nebudem o svojej situácii rodine a pod, písať no len dodám nie je… nový
MR.X 05.08.2019 15:30
MR.X
kedze mas v hlave na*rane tak nezvladnes nic ani s financnou podporou. mozes to uzavriet a oznacit a… nový
fallon 05.08.2019 15:31
fallon
No niekto by povedal že tam nemám nič niekto iný že som vychchytrali pretože v podstate pokiaľ nebud… nový
MR.X 05.08.2019 15:49
MR.X
Svým písemným projevem a odmítáním jeho nápravy urážíš všechny ty, od kterých žádáš pomoc, protože t… nový
Prasak 05.08.2019 18:58
Prasak
Citát z klasika: "My vozbrojený síly na ňákej ten slovosled nehledíme." :beer: poslední
Yarda 05.08.2019 19:02
Yarda

Nauc sa gramatiku a pozname dokonca aj vety. Vety su na to, aby ludia nemuseli citat suvisly niekolkoriadkovy blabol.
Pokial niekto nevie vychadza s peniazmi v dobe konjuktury som zvedavy, co bude robit v recesii, ktora nas o chvilu caka.
Exekucie neprichadzaju same od seba, vzdy je tam casovy usek a problem exekuovanych je, ze nic nerobia pocas tohoto useku.
Ak ste si pozicali z nebankovie vas problem...toto robia naozaj len blbci a hazarderi a s takymi ludmi nemam zlutovanie.
Budem uprimny zivot nie je jednoduchy pre nikoho, ale vziat si kvoli tomu zivot? To je len prejav slabosti.
Na otca zabudni, snad si nemyslis, ze ked aj by si vedel jeho adresu alebo telefon, ze sa nieco zmeni. Postaraj sa sam, takto to totizto v zivote funguje.
U nas predsa existuje zivotne minimum, existuje socialka, su davky a prispevky, navyse sa mi nechce verit, ze nemate na stravu a zakladate zlato...btw preco zakladate, preco nepredavate? Ci pocitas, ze to zlato si vykupis spat? Dalsia blbost...proste, ked som na dne tak sa toho zlata zbavi oficialnou cestou a nie v nejakej zalozni, kde dostanem zan ovela mensiu hodnotu.

No gramatické chyby tam takmer neboli milý človeče a to že som to nerozdelil na vety ale skopil dohromady je úplne jedno napísané to bolo správne nebolo to príklad blgdhfkdhdfj takže tak :) môj otec roky neplatil výživné na mna aj ked je to už dlhá doba tak ma to furt štve tie peniaze by ma vytiahli s tejto biedi a postarať sa sám k tomu dodám kebyže mám peniaze na začiatok tak niečo rozbehnem dám sa na cestu businessmana ale áno ľahké napísať ťažké dosiahnuť to je jasné no mám hromadu skvelých nápadov lenže po dokončení štúdia na to nebudú peniaze takže tak a to ma štve že sa nie je pomaly kam posunúť a zadlžiť sa nemienim stačí že sa rodina zadlžila a bolo to k ničomu akurát ich teraz okrádajú exekútori dakujem pekne na takýto systém sa môžem vieš čo :D ale to je jedno môj otec nebol vždy bohatí zbohatnul na obchodovaní so zbraňami drogami atd humus no peniaze by sa zišli nie že nie :) ale ja by som nikdy na nič také nemal a tu sa to tak ani nedá a stejne večinu týchto ľudí zatvoria ked ich konečne chytia takže tak, celkovo ma život štve zabiť sa nezabijem ako som písal nemám na to zatiaľ no pomaly ale iste ked to sledujem tak to prestáva dávať zmysel celý tento môj život... život je svina no.

Vidim, ze mas vlastnu hlavu, takze dalej uz s tebou stracat cas nebudem.
Chyb tam mas milion, okrem toho, ze neukoncujes vety a nepises velke pismena, nerozlisujes jednotne a mnozne cislo pridavnych mien a obcas sa ti pletie y/i aj v normalnych slovach, sem tam nejaky ten cechizmus a pod.
Ale, ked myslis, ze s takymto pristupom sa ti bude niekto venovat kludne v tom pokracuj dalej, snad sa nejaky masochista najde.
Komu niet rady, tomu niet pomoci.

Tak áno v česku som bol takmer 3 roky ale o slove cechizmus som nepočul :D masochista s gramatiky človeče tak to je teda niečo ti asi budeš učiteľ slovenčiny ja sa na gramatiku nehľadím viem že sa má veta ukončovať bodkou a nová sa začína veľkým písmenom... a I/Y tak to my je docela jedno ja to berem tak že čo poruke to píšem :) no každopádne myslel som že sa dočkám reakcií k téme no očividne ide tento svet naozaj do záhuby ked ľudia riešia gramatiku a úplne hlúposti to je ako keby som ja riešil namiesto chodníka drobky na ňom... :) ale dakujem aspoň si ma dalej posunul tu sa pomoci nedočkám len hlúpych bezvýznamných poznámok.

a I/Y tak to my je docela jedno ja to berem tak že čo poruke to píšem

Tak s tímhle přístupem a názorem možná ani tu školu nedoděláš a až budeš hledat práci,nech si životopis napsat od někoho chytřejšího.A na klávesnici jsou po ruce obě písmena.:-)

tento systém sa vôbec nesnaží ho čo i len vypátrať môjho otca a ja to vidím tak že nikdy nedostanem to na čo mám nárok to je život boháč bez bohatstva úprimne nepotreboval by som ani tie milioni

I když ho najdou,tak nějaké miliony z těch alimentů asi nebudou.Musíš počkat,až budeš dědit,jestli bude ještě co.

tak my poradťe čo robiť v takej situácii a ako pomôcť k dopátraniu sa môjho otca

Když to nezvládne ani Interpol,my tady těžko.Můžeš si najmout nějakou detektivní agenturu s mezinárodní působností,ale na to zase potřebuješ hodně peněz,které nemáš.

No tak detektívna agentúra ma tiež napadla alebo ho vyhlásiť za mrtveho no s tým je veľa roboty aspoň čo som si chvíľu čítal potom vypátrať jeho matku ale tá už je asi mrtvá teraz by mala už možno aj 90 rokov neviem nikdy ma ich vek nezaujímal a prečo by mal ked sa o mňa nezaujímali no každopádne nechať si napísať životopis od niekoho rozumnejšieho človeče ty hodnotíš inteligenční kvocient podľa gramatiky ? no budiž podivné toto... :) to že niekto nevie rozprávať a koktá alebo nevie gramatiku či kríva na jednú nohu neznamená že je hlúpy gramatika my nikdy nešla ani nepôjde pretože ma to nezaujíma videl som tunu dospelých ľudí ktorý robia chyby ktoré si všimnem aj ja a robia s toho drama no rýchla jasná odpoved nie, bohužiaľ to osobám ako ste vi nedôjde vám človek nevysvetlí vy sa budete sústrediť pre túto debatu zbytočnými detailami ako gramatika atd :D a neberte všetko tak vážne gramatika negramatika, tak boju zdar. :)

Predstav si, ze existuje kopa studentov, ktori si cez vikendy zarabaju na brigadach - robis to? Teraz su napriklad letne prazdniny, takze namiesto vylevov na poradni mozes kludne 2 mesiace makat - je to tak? Takisto by som sa nespoliehal na to, ze niekto vypatra tvojho otca a ze spatne zaplati vsetky alimenty, skor si pojde sadnut, ale to ti nepomoze. Odkial sa nabrali tie exekucie?

No konečne normálny komentár bohužiaľ ako som tuším niekde písal tak som lenivé prasa :D nie teraz vážne na brigádach sa moc neplatí ja som skôr uvažoval že čoskoro ked doštudujem tak pôjdem na chvíľu do práce zoberem pôžičku a niečo rozbehnem lenže to je opäť zadlženie a to zrovna nechcem ja skôr idem na hotovosť kde takmer nehrozia dlhy a pod. exekúcie no všemožne moja matka jediná nič nemá 0 eur ale nemôžem pracovať na svoje meno dôvod je súkromný nechcem to tu rozbaľovať :) babka dlží za úplné hlúposti cez cca 17 tisíc eur s toho 9 tisíc za vec ktorú ani nemala mať ale to sa nerieši no, :D toš pálka no a sestra matky cca 21 tisíc eur s toho exekúcia zhruba 20 tisíc eur prišla akurát nedávno ked už mala takmer všetko splatené chýbalo necelí tisíc eur a všetko sa malo na dobre obrátiť no žial smola je smola a exekútor je exekútor. ešte som nikdy nič nebral žiadnu pôžičku a pod. a asi ani nevezmem ked vidím toto no vychádza to že než by to splatili tak by to trvalo cca 40 rokov... a mna štve že nemôžem s touto situáciou nič urobiť to by som musel mat fleka kde platia aspoň 4000/5000 eur za mesiac kedže ja som lenivý a za pár grošov sa nepohnem zrovna je to na nič no chápem že ani bill gates sa nenarodil s miliardami na konte ale ja som mohol mat peniaze od otca ktoré by sa hodili a to naozaj dosť ma to štve stojíme teraz na mrtvom bode s ktorého niet úniku len zázrak by asi pomohol no na tie ja neverím :D asi si hovoríš že som pekný blázon že sa tomu všetkému smejem ale človeku občas zostane už len smiech, :) takže tak.

Rozmyslas velmi divne, normalne je ist zarabat kde sa da a snazit sa splatit svoje dlhy, pokial uz su naozaj v exekucii, tak budu len narastat. aj ked uz ma tie dlhy na starosti executor, vzdy sa da dohodnut na splatkovom kalendari, tiez budu radsej, ked uvidia, ze sa to dlznik snazi splatit ako to, ze tie dlhy budu odpisovat. V tvojom pripade to znamena nastupit do prace a nebrat si ziadne pozicky, ani na rozbehnutie podnikania, tam sa ti tie dlhy mozu velmi lahko zdesatnasobit.

Ja viem ale ja to tak neberem ja to berem na čas kebyže my platia 1500 euro za mesiac s tým že som každí deň 2 hodiny v práci tak to berem výhodne aj ked je to len 1500 eur ale na pomer čas/výkon je to dobré konkrétne 60+-hodín=1500 eur zatiaľ čo v realite vo večine práci sa robí 8 večinou až 12 hodín v krčmách občas aj 24 hodín a plat na pomer čas/výkon je extrémne slabý povedzme že vo firme/fabrike sa zarába do 2 tisíc aspoň čo viem na lepšej pozícii samozrejme viac no bereme to takto 12 hodín vo firme za den a robí sa večinou polovicu mesiaca niekde samozrejme od pondelka do piatka ale bereme 15 dní x 12 hodín = 180 hodín teda 1500 až 2000 eur za 180 hodín čože akože vážne a čo predavač/ka tý zarobia 500/600 eur a sú tam dosť dlho proste ja to berem tak že za ten čas sa to nevyplatí a to nehovorím že ty ľudia tam nestoja 12 hodín a nečumia do blba ale makajú doslova čo je pre mňa nereálna predstava mňa baví tukať si do počítača hrat hry a pozerať serialy nie makat za mizerní plat no niekto raz povedal keby sa k tomu takto stavial celý svet tak pomrú od hladu pravda no :D mňa skôr baví nič nerobiť kiež by s toho boli peniaze no mohol som investovať do bitcoinov ale to som bol v tej dobe v rokoch 2010-2012 ešte dosť mladý ale kebyže vtedy investujem aj kľudne len 100 eur tak tu teraz nepíšem a užívam života na to predsa je si myslím niekoho bavia deti rodina mňa peniaze ktoré nemám :D lásku si asi za peniaze sice asi nekúpiš ale šťastie určite áno :) a to je môj problém v podstate čakám na peniaze vdaka ktorým by som len vylehoval a netrápil sa nad hlúposťami čo do huby a pod... no a čo dodať nakoniec tohto nerozdeleného a gramaticky chybného textu :D že vlastne neviem čo sakra chcem ako dalej ja sa priznám som podivín a nemám kamarátov lebo ma to nebaví s nimi tráviť čas ja hrám hry večinou platené aj to občas zahrám v kasíne ruletu aby som zaplatil servery :D večinou to vínde ale čo to je 30 euro za mesiac zisk :D nič aspoň v dnešnej dobe si myslím no každopádne ja ani neviem hľadám možno niečo kde sa nenadriem je to časovo nenáročné a zarobím slušne min 2000 eur poradíte ? :) no a člen rodiny my hovorí daj sa na herectvo a podobné prkotiny herec teda som hehe ale sakra mňa by nebavilo vystupovať ako pajác pred ľudmi ešte pred toľkými fuj až husina my naskakuje neznášam davy :D no budem rád za dalšie rady viem že veľa roboty nie je kde ste pár hodín a dostanete plný pytel penez ale niečo sa asi nájde dúfam.

no mohol som investovať do bitcoinov ale to som bol v tej dobe v rokoch 2010-2012 ešte dosť mladý

Takže Ty jsi ten troll,který tu nedávno proklínal svoji matku,že ho porodila moc pozdě,takže si ve 12 letech nemohl nakoupit bitcoiny a stát se milionářem?
Jsi obyčejný troll a lempl,co vymýšlí kraviny a otravuje ostatní.Tamten příspěvek je myslím smazaný,tenhle by bylo vhodné smazat taky,protože poradit nepotřebuješ a jen se bavíš tím,že Ti to všechno ostatní snad věří.Jdi tedy laskavě otravovat jinam,radu nehledáš.

No sice to tu uzatvorím a dalej už nebudem o svojej situácii rodine a pod, písať no len dodám nie je to trol ja netrolím možno pred dosť rokmi v hrách s takých vecí som už dávno vyrástol všetko do poslednej bodky je realita niekde trošinku skreslená ale realita a viem že nie som jediný človek ktorého rodič neplatí výživné alebo neplatil lepšie povedané :D takých je mnoho ale ja asi bez neho alebo jeho finančnej podpory nič nezmôžem tot vše :) jedine ho hľadať kedže čo iné my zostáva hehe :D no nič ja končím a zbohom.

No niekto by povedal že tam nemám nič niekto iný že som vychchytrali pretože v podstate pokiaľ nebudem chcieť tak nemusím nič robiť ale po čase sa pre človeka dakedy zábavné činosti stávajú repetetivnymi a nudnými preto chcem niečo viac než len ležať a nič nerobiť ale chcem byt za to patrične odmenení no tak či tak ja tu končím takže už doslova zbohom čau ahoj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru