Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zivotni pojisteni

Zdravim,

planuji zalozit zivotni pojisteni a sbiram nazory/doporuceni/tipy z mnoha zdroju, abych si udelal vysledny obrazek. Chtel bych Vas proto poprosit o tipy na kvalitni zivotni pojisteni (resp. pojistovaci spolecnost), ktere opravdu bude delat to co ma - zajisti rodinu v pripade me dlouhodobe nemoci/urazu nebo smrti. Nehledam nejake kombinovane produkty pojisteni/sporeni, ktere vypadaji na papire uzasne a pak clovek odejde s almuznou. Nejde mi ani o co nejlevnejsi produkt. Budu klidne platit vyssi castku, ale rad bych aby v pripade ze se neco stane byla rodina okamzite bez prutahu zajistena. Diky

Předmět Autor Datum
Na tohle hledej odpověď osobně u nějaké renomované pojistné kanceláři. Ne na netu,kde se to hemží po…
forestek 13.11.2018 15:27
forestek
Tak o "drby" mi nejde. Jak pisu v otazce - jde mi o tipy na pojistovaci spolecnosti/produkty. Jde mi… nový
lelek21 13.11.2018 15:39
lelek21
Doporučil bych nějakého poradce (myslím opravdu poradce, ne nahaněče). Podle konkrétních požadavků j… nový
Jan Fiala 14.11.2018 09:47
Jan Fiala
Pojištění se spořením je totální kočkopes. Na spoření jsou na trhu lepší produkty. produkt se spoře… nový
Prasak 14.11.2018 23:31
Prasak
Ono to funguje tak, ze uzavres pojištění na x let. Spočítají se poplatky za vedení účtu za celou dob… nový
Jan Fiala 15.11.2018 06:55
Jan Fiala
Ano s tim souhlasim, proto hned nahore v otazce pisu, ze nehledam kombinovane produkty pojisteni/spo… nový
lelek21 15.11.2018 09:26
lelek21
Pokud se týká pojištění, asi před 2 lety vyšlo dobře Flexi životní pojištění. V rámci pojištění bylo… poslední
Jan Fiala 15.11.2018 11:22
Jan Fiala

Na tohle hledej odpověď osobně u nějaké renomované pojistné kanceláři. Ne na netu,kde se to hemží podvodníky a kecaly. To chceš sbírat zaručené "drby" a na základě nich potom někomu nacpat miliony,aby pak za 30 let potomci zjistili,že Seyschely jim nevydají ani korunu ?

Tak o "drby" mi nejde. Jak pisu v otazce - jde mi o tipy na pojistovaci spolecnosti/produkty. Jde mi ted o to vyloucit co nejvic tech, kterymi nema smysl se zabyvat, nebo naopak dozvedet se o nejakych, ktere neznam a bylo by skoda je nezohlednit. Zajimaji me prave nazory na to ktere spolecnosti se radi k tem "renomovanym", u kterych ma cenu zacit porovnavat nabidky.

Doporučil bych nějakého poradce (myslím opravdu poradce, ne nahaněče). Podle konkrétních požadavků je schopný ti srovnat různé produkty. Navíc mají přístup k lepším podmínkám, než nabízejí veřejné smlouvy.
Jinak počítej s tím, že pokud chceš produkt se spořením, tak budeš několik let platit jen na náklady vedení smlouvy apod. a až pak ti začne běžet vlastní spoření.

Pojištění se spořením je totální kočkopes. Na spoření jsou na trhu lepší produkty.

produkt se spořením, tak budeš několik let platit jen na náklady vedení smlouvy

O tomto jsem už taky mockrát slyšel, ale furt to nechápu. Mám smlouvu a pokud v ní není uvedeno, že musím platit režii (tedy provizi osoby, která mi podstrčila ten papír), tak proč bych měl ztrácet ty peníze, co jsem tam vložil? Jedině pod podmínkou, že bych nedostal nic v případě brzkého ukončení smlouvy, tedy něco jako smluvní pokuta. Ale když bych to vydržel dýl, tak ty peníze dostanu. Takže se mi zase neztratí. Tak kde jsou ty náklady na vedení smlouvy?

Ano s tim souhlasim, proto hned nahore v otazce pisu, ze nehledam kombinovane produkty pojisteni/sporeni, ktere jsou vyhodne maximalne pro pojistovnu :) Hledam zivotni pojisteni ktere bude delat to co ma a bude to delat bez prutahu a dobre, za coz si klidne priplatim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru