Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je bezpečné investovat do digitální měny?

To, co píšeš o vztahu BTC a jiných kryptoměn, rozhodně neplatí obecně. Že ti to zrovna vychází pár měsíců, z toho bych ještě (dlouhodobé) závěry nedělal. Já se o BTC nestarám, ale pokud ho porovnám s jinými (zajímavějšími) měnami, tuhle tvou závislost tam tedy nevidím.

Ale plati. Pozri si moje video, na zaver je tam male len namatkove porovnanie grafov. A si predstav, ze tie grafy su takmer identicke.
https://ekonomicka.poradna.net/articles/2829595-bitcoin-bublina-alebo-buducnost-penazi
Kedze sam popieras logicku zavislost chovania meny na vonkajsie podnety a matematicke uvahy (s tym btw tiez suhlasim) zostava nam uz len faktory nahody.
Ako som pisal vyssie na rozdiel od rulety to nie je prirodzeny faktory nahody, pretoze kurz bc a inych kryptomien je riadeny niekym v pozadi.
Porovnajme si to s klasickymi akciami napriklad.
Je koniec roka a tak tu mame klasicke akciove evergreeny. MC alebo Visa. Spolocnosti, ktore vzdy po silnom konci roka rastu, oni dokonca rastu kontinualne uz roky, takze nemusis byt genius, aby si vedel ake akcie mas kupit.
Rast je opat logicky, su to spolocnosti, ktore ovladaju kartove platby a ktorych obrat neustale stupa a je tam silna indicia, ze este niekolko rokov bude (kam sa hrabe bc vsakano).
Ziaden Fibonaci, pozries si graf, pozries si pravidelne spravanie sa trhu v tomto obdobi a "zariskujes"...mas takmer istotu, ze zarobis.
Sprava sa takto podla teba BC, ci ina kryptomena?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny