Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je bezpečné investovat do digitální měny?

Asi se ztratilo něco v překladu (i když je to cze->cze)

Nepsal jsem 2% z 50M, ale 2 %. Chápu, že pro tebe to rozdíl není, ale obecně to rozdíl je (a doufám, že pro řadu lidí stále je).
A co se mi nezdá - jde o tu částku. Fakt si myslíš, že někdo z místních má 50M na účtě a investuje je takto? TOHLE přece nemůžeš myslet vážně.

Takže pokud píšeš "milionářem za pár minut", přijde ti asi běžné, že má čtenář poradny.net (tedy i ty) takovou sumu. Mně tedy ne.

Píšeš, že ses nedozvěděl žádnou metodu, jak obchodovat. To je pravda, žádnou jsem nepsal, protože nemám důvod. Původní tazatel se ptal na něco jiného. A pokud to někoho zajímá, může se slušně zeptat.

No a ten konec je pokus o legraci, ale tím ohromíš leda méně chytré spoluobčany. Proč cílíš na ně? A nejsi jediný - takových "vtipálků" je dnes mnoho.

Sdělení nějaké konkrétní informace po mně nikdo nechtěl. A i kdybys chtěl ty, neudělám to (házení perel).
Taková informace - a na tom se asi shodnem - se nesděluje veřejně a rozhodně ne zdarma.
Ono by se totiž krásně mohlo stát, že ten "návod" vezme do ruky hlupák a já pak budu ten, kdo ho zavinil jeho bankrot (což mi může být putna - jde spíš o to, že někdo (asi většina) to bude brát jako nabádání k hazardu a podvod).
Viz třeba ten odkaz na finex.cz výše v tomto vlákně. Našli se tam lidi, co hned říkají, jak je to super nápad a že do toho jdou taky.
Tomuhle já neříkám rozumné investování. To vlastně není investování. Může to udělat někdo, kdo chce vyhodit 100k.
Protože buďto náhodou vydělá a má reklamu (celkem levnou), anebo pravděpodobně prodělá - což je to, co se stejně už od začátku snaží dokázat (a má reklamu). Tedy win-win situace.

--
Asi bude lepší dalších reakcí nechat. Zvrhlo se to, koukám, do osobní roviny. Nechápu, o co ti jde - neznáš mě - ale máš naprosto jasno, co jsem zač a co umím (nebo dle tebe spíš neumím).

Takže si prosím nech ty urážky a nesmysly pro někoho jiného.
A vím, že si to nevezmeš k srdci, ale opravdu: PŘEČTI si pozorně, co jsem psal já a jak reaguješ ty. Neustále si domýšlíš něco, co jsem nikde netvrdil, lžeš a urážíš mne.
Např. ta tvoje poznámka, že "těch několik % zisku, kolik dle tebe (tedy mě) vydělá každý". Nic takového jsem nikdy nikde netvrdil - že je každý v zisku (to logicky není možné). Naopak jsem psal, že to platí, pokud to umíš a neděláš chyby (to je tak jako se vším).

Nebudu na tebe už dál reagovat a ty si zůstaň u své rulety a spoření.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny