Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pojízdná cukrárna

Dobrý den, vždy jsem měla sen vlastnit svojí cukrárnu, někde ve starší Praze, bohužel prostoru na pronájem či prodej je málo a stojí to mraky peněz. Tak jenom tak zkusila napsat "pojízdná cukrárna" a našlo mi to inzerát, ve kterém se pronajímá staré zrenovované auto VW T2, které je předěláno na pojízdnou cukrárnu, je tam točená zmrzlina, palačinkovače, nápoje a různé úložné prostory. Toto auto i dlouhodobě pronajímají, což mi přijde hrozně zajímavé.
Mám na Vás otázku, jak je to s tím, když bych chtěla stát s tímto autem někde na frekrentovaném místě, jak zjistím kde to jde. Někde na dobrých místech v Praze, třeba na Smíchově - Anděl, třeba tam teď momentálně stojí pojízdné občerstvení polívek. To se nějak platí, pokud bych tam chtěla někde s tím autem být?
Děkuji.

Předmět Autor Datum
Možnosti a podmínky podnikání tohoto typu si ošetřuje každá městská část zvlášť, takže nejpřesnější… poslední
Kachlík 02.03.2018 15:34
Kachlík

Možnosti a podmínky podnikání tohoto typu si ošetřuje každá městská část zvlášť, takže nejpřesnější informace vám poskytnou na místně příslušném magistrátu (nebo jak se tomu v Praze říká). Bohužel z hlavy nevím, který odbor by to mohl mít na starosti, nicméně na tom úřadě se asi nebude problém doptat, do kterých dveří máte vstoupit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru