Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nepřiznané příjmy

Ahoj, měl bych dotaz. Loni jsem zjistil, že si byvala přítelkyně přišla prostitucí na solidní peníze, které ji chodily mimo jiné i na účet, nebo z toho co si vydělal "incash" tak si tam peníze sama vkládala. Tohle stíhala při běžné práci, odkud bude mít zdaněné prijmy.
Na rovinu píší že mě zajímá jaky by měla problém, kdyby vyšlo na rovinu tohle její podnikani, ze kterého samozřejmě nemá žádné odvody, zálohy atd. Nerad bych aby to nějak postihlo její rodinu u které má trvalé bydliště. Rodina za nic nemůže a jsou to fajn lidi, ale jelikož lže všem v okolí, pravděpodobně i krade nemám sebemenší problém ji nahlásit na FU.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A jak by se prostituce asi danila, když je nelegální!!??
bonzák 09.08.2019 15:28
bonzák
Není.
Wikan 09.08.2019 15:31
Wikan
Když to je právě těžké hlavně z hlediska subsidiarity a i když ve skutečnosti nijak homosexuály nedi…
.... 11.08.2019 14:41
....
Co do threadu o zdanění prostituce pleteš homosexualitu?
L-Core 11.08.2019 16:19
L-Core
Třeba chystá nějaký návrh na zdanění homosexuálů poslední
Jan Fiala 11.08.2019 16:32
Jan Fiala

Když to je právě těžké hlavně z hlediska subsidiarity a i když ve skutečnosti nijak homosexuály nediskriminuji a nechci ji řešit v souvislosti např. s chováním, jež je možné občas vidět i např. mezi zvířaty, ačkoliv je pravdou, že nesouhlasím sice s možností jejich adobce dětí stejného pohlaví, ale jestli je prostituce legální či není, je zase otázka spíše spekulací. Jen se domnívám, že některé záležitosti včetně určitých vydírání by prostě neměli vyšetřovat a vyhodnocovat policisté, kteří homosexuály jsou, jednají v jejím zájmu nebo prostě určité podstatné věci jako homosexuálové vnímají. Upozorňuji však, že mi homosexuálové v řadách policie nevadí a nejedná se zde o pokus o diskriminaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...