Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem koupě domu-rezervacni poplatek

A toto akoze osetri realitka? Sorry toto ti neosetri nikto.
Skryte vady odhali len odbornik na nehnutelnosti (toho si realitka neplati), neuplatnene dedicske pravo neodhali nikto, pretoze ak je neuplatnene tak sa o nom nevie. Ci mam skumat rodokmen predavajuceho a zistovat, ci nemal napriklad nemanzelskeho potomka, respektive, ci predchadzajuci majitel nemal nieco taketo?
Zmeny v uzemnom plane vedia na miestnom odbore, staci nazriet do uzemneho planu, pripadne kontaktovat prislusneho poslanca, ci nahodou neplanuju schvalovat nove uzemko.
A toto vsetko akoze podla teba robi realitka?
Vies, co v praxi robi realitka? Skasiruje predavajuceho aj kupujuceho, da im univerzalnu formu kupno-predajnej zmluvy a (mozno) pomoze zariadit niektore veci na katastri, ci v banke.
A za to zhrabne nekrestanske prachy.
Kupoval som a predaval byt, potom dom a s realitkami som skoncil. Jedna sa dokonca chcela sudit s mojou manzelkou za odstupenie od zmluvy (zdrap papiera na jednu stranu) a poslal som ich ako neadvokat do pecka...bolo jasne, ze ta zmluva je neplatna, pretoze bola jasne nevyhodna pre jednu zo stran. Realitka spravila bububu a potom zostali ticho.
Moje skusenosti s realitkami? Len tie najhorsie.
Pri dnesnej cenach nehnutelnosti a moznostiach na internete odporucam kazdemu kupujucemu nespoliehat sa nikoho a overit si veci vo vlastnej rezii.
A prachy riesit vinkulaciou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny