Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slovenská požičovňa predčasné splatenie úveru

Dobrý deň, vopred nechcem, aby ste ma nejak odsudzovali alebo tak nejak, no asi pol roka dozadu som si potreboval núdzovo požičať a so splátkami mi vyšla najvýhodnejšie slovenská požičovňa, tak som sa rozhodol ísť tam. Požičal som si 1500€ , pol roka som platil úplne načas, dokonca raz som dal aj mimoriadnu splátku, ide o to, že úver som sa rozhodol vyplatiť, prišiel som minulú stredu na pobočku, vypísal som žiadosť, všetko čo bolo treba a ide o to, že pracovník na pobočke mi povedal, že obratom mi príde do schránky obálka, kde bude zadaná suma, ktorú ostáva vyplatiť a číslo účtu, na ktorý mám platbu zadať, doteraz ale čakám a nič mi neprišlo, myslel som, že to dnes už príde, nakoľko v stredu odosielal na centrálu moju žiadosť, tak som trochu dúfal, že dnes mi to už príde. Chcem sa opýtať máte niekto skúsenosti s touto firmou ? Či nerobia nejaké problémy čo sa týka predčasného splatenia. Ďakujem vopred za Vaše odpovede.

Předmět Autor Datum
... obratom mi príde do schránky obálka, kde bude zadaná suma, ktorú ostáva vyplatiť a číslo účtu ..…
kozakl 23.01.2018 07:34
kozakl
Zkušenosti nemám, ale přes jejich web je přece můžeš kontaktovat, nebo tam zavolat. Určitě se dozvíš…
Machr55 23.01.2018 09:55
Machr55
asi si trošku naivný,ked si myslíš že obratom u nich znamená okamžite,na vybavenie žiadosti majú obv…
audax 23.01.2018 14:58
audax
Bude to trvat co nejdýl, aby z něj vymáčkli alespoň ještě jednu splátku. V bance takový věci zjistí… poslední
Prasak 24.01.2018 11:52
Prasak

... obratom mi príde do schránky obálka, kde bude zadaná suma, ktorú ostáva vyplatiť a číslo účtu ... To jako vážně je na Slovensku možné ? Trochu bych možná věřil,kdyby to byla doporučená zásilka do vlastních rukou,ale i tak teda nevím.

asi si trošku naivný,ked si myslíš že obratom u nich znamená okamžite,na vybavenie žiadosti majú obvyklých 30 dní,najprv to musí prejsť celou mašinériou schvalovaní etc......o tom,ako rýchlo to bude,nerozhoduje rovnako ako v normánej banke pracovník za prepážkou,všetko potrebné máš v zmluve o poskytnutom úvere,treba si to dobre preštudovať aj všetko tým drobným písmom,obvykle problémy robia len neplatičom/rovnako ako normálne banky/,ten trh s nebankovými inštitúciami sa od určitého času prečistil,zostali len tie,ktoré pristúpili na určité zákonom stanovené podmienky,takže už to nieje taká kovbojka ako v minulosti,aj ked možno k nejakému úplnému ideálu ešte nejaké tie kroky chýbajú.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru