Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uzavření účtu AdSense

Dobrý den, dřív jsem se pokoušel psát blog a zažádat AdSense, aby jsem mohl na svém blogu zobrazovat reklamy... Čekal jsem dlouho a žádná odpověď nepřicházela a postupně jsme se na to vykašlal. Později jsem začal natáčet na Youtube kde jsem v první týdnu bez problému dosáhl minimálních 10 000 zhlédnutí, abych mohl zobrazovat reklamy. Zažádal jsem si tedy o reklamy přes stejný účet google, tudíž jsem měl stejný AdSense účet jako u Blogu. Vše šlo v pohodě, první 2 měsíce vše vydělávalo a najednou mám u Youtube napsánu tuto zprávu:
"Možnost zpeněžení byla ve vašem účtu zakázána z důvodu uzavření účtu AdSense. Prostudujte si další informace nebo účet AdSense znovu připojte. "
Další informace jsem si studoval, ale marně. Pokud rozkliknu "účet AdSense znovu připojte" naběhne mi karta zpeněžení ve které je napsáno: "Vaše karta zpeněžení byla deaktivována." Rozkliknutím se dostanu do nápovědy google, kterou jsem snad celou prostudoval, ale nic nepomohlo. Později jsem nejspíš přišel proč mi zakázali reklamy. Na Email mi došla tato zpráva:WX1VE
Vážně nevím jak znovu zapojit na Youtube reklamy znovu. Pokud zde budou nějaké nejasnosti pokusím se na ně odpovědět. Budu rád za každou užitečnou odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny