Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AutoEsa?

Zdravím, chtěl bych se zeptat ohledně prodejce ESA . Všude čtu negativní komentáře tak se toho trožku bojím.Je tu snad někdo kdo mi to vyvrátí?

Předmět Autor Datum
Jestli se nepletu, tak je to podle statistik druhý největší prodejce ojetých vozů v ČR. Většinou ten… nový
Kachlík 04.05.2017 22:42
Kachlík
Tak to je zas pravda no ten kdo je spokojený tak se s tím nechlubí. Jen jsem se divil že narážím jen… nový
Pavel99 04.05.2017 23:27
Pavel99
Stížnosti mají být jen vodítkem na co se sám připravit a co nezanedbat, nechodit tam bez automechani… nový
TNT 05.05.2017 12:16
TNT
Kdysi jakýsi úředník v Dobrušce údajně přihlašoval auta dovezená "zvenku" i bez původních TP, teď se… poslední
Kachlík 06.05.2017 14:09
Kachlík

Jestli se nepletu, tak je to podle statistik druhý největší prodejce ojetých vozů v ČR. Většinou ten, kdo je spokojený s nákupem, nemá moc potřebu se chlubit, zato když se něco nepovede, tak hned každý křičí. Než jenom objem negativních ohlasů si raději porovnej poměr těch negativních komentářů k počtu prodaných aut, a zjistíš, že vlastně ani ty AAA nejsou až tak zlé (a to se nechci zastávat ani jednoho, zrovna u ESA si bratr momentálně docela naběhl, tak to snad dobře dopadne).

Stížnosti mají být jen vodítkem na co se sám připravit a co nezanedbat, nechodit tam bez automechanika, mít právníka v záloze pro konzultaci. Stěžování je ve vyšší frekvenci už z podstaty to říct světu, spokojenost naopak je menší už jen tím, že nákup aut lidi nedělají tak často.
Kupují se tam věci, které jsou v násobcích měsíčních platů a mezd, takže by si každý kupující měl udělat čas na to, aby něco nezanedbal a nebyl ve výsledku v nevýhodné situaci, která zase znamená další výdaje.

Kdysi jakýsi úředník v Dobrušce údajně přihlašoval auta dovezená "zvenku" i bez původních TP, teď se to řeší, protože vozidla jsou tím pádem de iure neschopná provozu na pozemních komunikacích v ČR, a bratr jedno takové shodou okolností koupil (takže auto technicky na svůj věk v super stavu, nicméně asi dojede na bordel v papírech). Nicméně ESA byla posledním majitelem, a o tomto problému věděli (minimálně tušili, protože jedno vyšetřování probíhalo), ale stejně to prodali dál (trošku křivárna, ale jsou to podnikatelé, tak co…). Takže jsem bratrovi doporučil, aby se zkusil po dobrém domluvit, že odstupuje od smlouvy, když neví, jestli mu auto zůstane (v podstatě ho mohou kdykoliv vyřadit z evidence vozidel), a je otázka, jak se k tomu bazar postaví (dávají kdejakou záruku na vozy, a tohle by mohlo být ještě v půlroční záruční lhůtě, která by se měla vztahovat i na vady skryté, a snad i ty administrativní).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru