Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uvolnění kurzu Kč (vůči euru)

Mna to, ci je Babis zlodej alebo nie nezaujima. Mna zaujimaju jeho cisla a ekonomicke myslienky, ktore su imho dobre a spravne. Sam som podnikatel a na povinne pokladnice som brblal. Takisto ako na detske autosedacky, ci prilby pri bicyklovani. Ale vzdy som po case zmenil nazor, pretoze som (na rozdiel od inych) pochopil, ze to boli spravne rozhodnutia.
Nevravim, ze idealne, ale pozitiv maju vyrazne viac ako negativ.
To ci je Babis zlodej a kolko ukradol je vec policie a je to politicka zalezitost, ja sa chcem zaoberat len jeho ekonomickymi rozhodnutiami z pozicie ministra financii.

A jinak dotaz do plena k tematu ukonceni intervenci: pokud mam vyplatu v €, ma smysl poridit si eurovy ucet a do korun prevadet jen tu cast, kterou za mesic spotrebuju, a zbytek nechat v €, nebo nema smysl to resit a mam si nechat dal vsechno posilat na ucet v czk?
Ved je to jednoducha matika;o).
Mas momentalne na ucte 10k CZk. Pri kurze 27 dostanes za ne 370.37 eura. Ak spadne kurz na cca 25 (co sa ocakava v najblizsich dnoch) dostanes za 10k 400 eur.
Takze nie, preved vsetko do korun a peniaze zmen pri posilneni kurzu cim skor, pretoze sa ocakava, ze koruna bude postupne opat oslabovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny