Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spotrebný úver od Slovenskej sporiteľne

Dobrý deň prajem, chystám sa zobrať menší spotrebný úver na čokoľvek od Slovenskej sporiteľne na auto. Auto potrebujem z dôvodu dochádzania do práce a pri mojom 600€ plate v čistom a popri mojích výdajoch si na auto našetrím to je pravda, ale trvalo by to podstatne dlhšie a mal som auto to sa mi pokazilo a teraz moc financíí nemám tak si chcem zobrať úver len rád by som sa opýtal či niekto od tejto banky bral úver a či ho schválili. Ja mám zmluvu na dobu určitú a trochu sa bojím, že mi ho neschvália. A ide ešte o to, som už rok zamestnaný a rok mi chodia peniaze na účet ale na mamin účet, doteraz som nemal vlastný založený a rád by som vedel či môžem u nich otvoriť účet a či mi na ten účte môžu daŤ aj ten úver či im bude stačiť napríklad výpis mojích výplat z práce alebo číslo účtu mojej mami a cez neho si to overia.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak ten puvodni urok jsem sakra prestrelil.. aktualne mi "moje" banka nabizi spotrebni uver za 12% R… nový
pl 06.03.2017 17:01
pl
Když si necháš vypracovat nezávazný nabídky více bank a s tím přijdeš do své banky, tak snad povolí.… poslední
Prasak 06.03.2017 17:12
Prasak

tak ten puvodni urok jsem sakra prestrelil.. aktualne mi "moje" banka nabizi spotrebni uver za 12% RPSN.. to si muzou narvat do.. spic

tzn. nova pujcka bude opravdu nekde az kolem 13-14%

pri 14% uroku, 100.000 pujcce a 60 mesicu bude splatka skoro 2400.. celkovy preplatek temer 40tis

Když si necháš vypracovat nezávazný nabídky více bank a s tím přijdeš do své banky, tak snad povolí. Má to dvě vady - obíhat jak blb banky a pak licitovat u své a druhá vada - pro lepší úrok chce valná část bank, abys u nich měl aktivní běžný účet (tj. chodí na něj výplata a je na něm několik dalších pohybů).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru