Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 24 hodin dostupná úschovna klíčů v centru Prahy

Zdravím,

pronajímám byt v centru prahy krátkodobě cizincům přes Airbnb. Sám bydlím mimo Prahu a vlivem studia nejsem schopen nabídnout check-in v nočních hodinách, což ovšem může zajistit vyšší poptávku a cenu pobytu. Potřeboval bych najít nějaké místo, které je otevřené 24 hodin denně a je možné si tam uložit klíče od bytu, aby si je následně mohl host vyzvednou kdykoliv.

Zkoušel jsem hledat na internetu ale bohužel jsem nic co by vyhovovalo mým potřebám nenašel. Neznáte někdo nějakou nabídku úschovných schránek v centru Prahy , ideálně v severovýchodní části centra?

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možná jsi objevil díru v trhu. Nestálo by za to zkusit to využít? BTW: Co společenství vlastníků? Ne…
Yarda 29.11.2016 17:18
Yarda
Už to tak dělám 2 měsíce, v bytě se vystřídalo 7 lidí a zatím nikdo nic nenamítal. Já si myslím že u…
barrrb 29.11.2016 21:42
barrrb
Na nádražích bývaly i úschovní skříňky na kód (takové ty staré mechanické, kde se písmenový kód voli… poslední
ml1 23.02.2022 17:01
ml1

Už to tak dělám 2 měsíce, v bytě se vystřídalo 7 lidí a zatím nikdo nic nenamítal.
Já si myslím že určitě nějaký pronájem kódových bezpečnostních schránek funguje jen mají zřejmě špatnou reklamu protože ať hledám jak hledám tka nic nenacházím. Úschvona zavazadel není možnost protože tam to funguje na bázi klíče, nebo lístečku, což také ztrácí smysl.

Znám několik obchodních center, kde jsou úschovné schránky např. na těžší tašky nebo již provedené nákupy abyjste je nemuseli tahat sebou po obchoďáku a ty na kód jsou. Bohužel tyto obchodní centra zavírají nejpozději ve 12. Já bych potřeboval přístupnost 24/7

Na nádražích bývaly i úschovní skříňky na kód (takové ty staré mechanické, kde se písmenový kód volil otáčením šesti koleček). Ale abych pravdu řekl, tak jsem je už dlouho neviděl, naposledy když jsem tam koukal na šílené nedoplatky (řádově 1-3 tisíce) v kontrastu s tím že přijímá pouze 10 a 20 korunové mince (kdo s sebou nosí třeba 2000 ve dvackách) a dráha ručí za obsah do 500 korun, dražší věci jest zakázáno tam uschovávati (takže zaplatíte 1800 abyste dostali zpět něco, co má hodnotu max 500 korun, pokud jste ovšem dodrželi návod a smluvní podmínky). Bývaly v Holešovicích a na Masaryčce (na Hlaváku před rekonstrukcí taky), ale ani na jednom z těchto nádraží už nejsou. V Holešovicích je nějaký výdejní box (to jsem zjistil, když jsem si chtěl prohlédnout nové skříňky) na Masaryčce v těch místech neni nic.
Dalo by se taky s někým v domě dohodnout.
Ale dost by mě překvapilo, že by v dnešní distanční době nic podobného neexistovalo. Samozřejmě ošetřené tak, aby si tím nemohli teroristé posílat součástky bomb a podobně (skříňka na nádraží bývala alespoň podle detektivek k takovému použití velmi oblíbená).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru