Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabídka práce Czech capital invest (TF-Marketing)

Tak neviem ako u vas, ale u nas musi financny poradca do urcite datumu mat spravene skusky z roznych odborov (poistenie/zaistenie, investicne vjklady, dochodkove sluzby a pod), myslim, ze ich je cca 4-5 a kazda z nich ma tusim 3 levely.
Skusky prebiehaju uplne legalne, mas sa naucit asi 1200 otazok, na webe su ukazkove texty, mas povolenych zopar omylov, ale je to celkom prisne asi ako v autoskole a pri skuskach bol celkom prisny dozor, sam som videl ako par ludi (asi za opisovania( vyrazili.
Na druhej strane na mojich skuskach som bol asi so slabsimi jedincami, z asi 50 ludi som spravil test prvy (za cca 10min, mali sme na to hodinu) a zo srandy chvilu sedel a pozeral sa na ostatnych a nikto sa nehybal ani neodovzdaval, takze nechapem, co tam riesili.
Potom ma uz "vyrazil" dozor, ked videl, ze uz mam a ze sa nudim, takze neviem ako to dopadlo, ale nechapal som nad cim tam tolko premyslaju.
Inak ja som sa na skusky ucil jeden vecer, cize raz si precital tu knizku, spravil par testov a spravil som na druhy den obe skusky. Myslim, ze priemerne inteligenty clovek s ekonomickym rozhladom to zvladne v pohode. Vzhladom na to, co som tam videl, ale velku mienku o financnych poradcoch nemam;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny