Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firma na skalpovani bonusu?

Zdar, potreboval bych poradit od nekoho, kdo se vyzna. Dostal jsem nabidku od kamose, ze jeho znamy pry provozuje byznys ohledne bonusu ze sazkovek, vysvetloval mi to tak nejak zmatene, ale co jsem googlil, tak by to fungovalo na principu skalpovani bonusu (http://bonusovy-vydelek.blogspot.cz/p/sazkove-kanc elare.html). Udajne ty bonusy od sazkovek chodi v zahranici mesicne a on si pry za tim ucelem zridil firmu, coz je uz je prvni vec, co je mi podezrela.

Ja bych v tom byl zahrnut tak, ze bych si zridil kartu od Monese, s kterou se pry na sazkovkach da registrovat a tu dotycnemu dal. Bylo mi receno, ze tato cesta je pravne v poradku, coz je dalsi vec, co nechapu. Nekdo by s moji kartou od Monese zridil ucty na sazkovkach a pak tam i sazel, jak by to nemohlo byt protipravni? Osobne se mi i prici dat nekomu neznamemu kartu se svymi osobnimi udaji a nemit zaruku, co s ni dela. Pry bychom podepsali nejake prohlaseni o tom, ze moje osobni udaje nebudou zneuzity, ale rozum mi rika, ze bych se na to v pripade potizi stejne nemohl odvolat.

Dostaval bych z toho nejaky podil na zisku, pry neco jako dividendu, ale smlouvu bych nepodepsal zadnou, coz je dalsi kravina. Pokud vim, tak na podil na zisku maji narok jen spolecnici te spolecnosti.

Nevim, co si o tom celem mam myslet, asi se na to vykaslu. Jaky je vas nazor? Mohlo by se jednat o podvod?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravda, za ten risk to nestoji, dekuji vsem za pomoc.
unknown77 15.07.2016 21:12
unknown77
Ještě jim zkus nadhodit,že se jako na všechno okolo toho poptáš známého policajta nebo finančáka.Kdy… nový
Karel04 18.07.2016 00:43
Karel04
Jasně,postraší je,když řekne,že ten kámoš má známého policajta. Co blbneš. nový
kozakl 18.07.2016 09:54
kozakl
To jsi ale jeho větu nepochopil. poslední
Wikan 18.07.2016 10:46
Wikan

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru