Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ahoj mam zde tez taky problem

Prestehovala jsem se s pritelem a nikdo tuto adresu nezna a vcera me hledal dorucovatel s tim ze ma pro me vyzvu k vyzvednuti zasilky. Prislo to z Ostravy 39 nevite nekdo, co je v Ostrave 39.Hledala jsem to na netu a tu to co me vyslo za ulici anik neznam!!
zila jsem v Ostrave.Ale je tam uplne jiny prijmeni.Jen podobny akorat sedi jmeno.Je to d oporuceny psani standart.do vlastnich rukou.Dodejka.
Nechapu!! Zhotovila jsem si box u posty mesta.A tam mi vse chodi aji slozenky dopisy baliky.
Jedinne komu jsem dala adresu byl zivnostensky urad kdyz jsem si pred mesicem zalozila zivnost.Ale to jsem si ji zalozila tady v Libereckem kraji.
Vse mam zaplaceno ....proste jsem z toho docela nervni.dnes misto doktorovi jdu si vyzvednout dopis.Hruza.Tak mi drzte pesti.
Krasny den vsem;)

Předmět Autor Datum
Ostrava 39 není adresa a číslo domu,ale dodací pošta.Kdo to poslal,to se takhle nezjistí.Čili vyzved…
Karel04 08.07.2016 07:33
Karel04
Na poště zjistit odesilatele a dát mu vědět, co je s jeho dopisem. poslední
Yarda 08.07.2016 08:30
Yarda

Ostrava 39 není adresa a číslo domu,ale dodací pošta.Kdo to poslal,to se takhle nezjistí.Čili vyzvednout na poště.Ovšem pokud je zásilka do vlastních rukou a v OP nemáte novou adresu a nesedí jméno,tak Vám to asi nevydají.Ale alespoň uvidíte,kdo to poslal.Proč Vám ale doručovatel přinesl jen výzvu a ne přímo tu zásilku?Není to něco většího?Koukněte se na lístku na váhu.
A proč je dotaz v ekonomické poradně?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru