Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blokace účtu

v internetovém bankovnictví jsem se o zablokování účtu nic nedozvěděl. Takže až mi příští měsíc přijde výplata, strhne se těch +- devět stovek a ke svým zbývajícím penězům na účtu budu mít přístup? Nebo v nejhorším případě budu mít účet zcela zablokováný a nebudu mít k penězům žádný přístup? V tom druhém, horším případě, bych potřeboval poradit, jak dál jednat, případně předejít zablokování celé výplaty. Mockrát děkuji. A nemám žádné dluhy z půjček a podobně. Jediné co to může být, že jsem nějakou dobu neplatil sociální a zdravotní a ještě jsem si tam nedomluvil splátkový kalendář. Děkuji za odpověď a případnou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jó, ono neplatit socko/zdravko se nemusí vyplatit. Pokud to máš obstaveno kvůli tomu, nepočítej s tí…
L-Core 20.06.2016 07:13
L-Core
A proč jsem v mínusu pouze 1000kc? Až mi přijde výplata tak se mínusová částka úhradí a se zbylým zů… nový
Markusapol 27.06.2016 17:58
Markusapol
Díky za odpověď :D nový
Markusapol 29.06.2016 10:07
Markusapol
Kontaktuj ty sám sociální a zdravotní. Je to v tvém zájmu. Nechápu, proč by to měli s tebou řešit o… nový
L-Core 29.06.2016 13:04
L-Core
'' Určitě tohle s tebou pokoušeli řešit už před tou exekucí. A podle všeho jsi to bral na lehkou váh… nový
Markusapol 29.06.2016 23:20
Markusapol
Myslel jsem to tak, že řešili nedoplatky (pokoušeli se je vymoci). Když se to nepodařilo, zvolili ex… poslední
L-Core 01.07.2016 14:23
L-Core

Jó, ono neplatit socko/zdravko se nemusí vyplatit. Pokud to máš obstaveno kvůli tomu, nepočítej s tím, že ti bez úplného zaplacení účet nechají odemknout. Určitě tohle s tebou pokoušeli řešit už před tou exekucí. A podle všeho jsi to bral na lehkou váhu…

Radit, jak teď exekuci obejít, na to nemám chuť.

A proč jsem v mínusu pouze 1000kc? Až mi přijde výplata tak se mínusová částka úhradí a se zbylým zůstatkem mohu manipulovat, ne? Proč by mi jinak strhli pouze 1000kc? Nikdo semnou nic neřešil, nepřišel mi žádný dopis, zpráva a nikdo mi netelefonoval. Kdyby mě někdo z jejich strany informoval, že mi to hrozí, tak se tady neptám, bylo to nečekané a bez varování. Jistě, že jsem věděl, že tam dlužím nějakou částku, také že to budu muset řešit a že to to bude mít následky, ale nikdo po mě nic nevyžadoval a ani mě nijak neinformoval.

'' Určitě tohle s tebou pokoušeli řešit už před tou exekucí. A podle všeho jsi to bral na lehkou váhu…'' Posledně jste byl přesvědčený, že se to semnou snažili řešit a teď a nemají potřebu? Aha. Když říkáte, že mi to budou strhávat, tak budu moc se zbylou částkou manipulovat? Po uhrazení té tisícikoruny, až mi tam přijďte výplata.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru