Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hypotéka a její fixace

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, zda je proveditelné to, co mě napadlo. Chtěl bych si vzít hypotéku 100% na milion korun na byt s tím, že bych si to nechal rozpočítat na nejdelší možnou dobu, abych platil co nejmíň s tříletou fixací. Po třech letech bych chtěl refinancovat tak, abych platil měsíčně 15 000,-. Je to vůbec možné? A vyplatí se mi to vůbec (aby mi při tom rozpočítání na co nejdelší domu nepřeplatil ještě jednou tolik a po refinancování by se to nezměnilo)? Za každý názor budu vděčný a předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Děkuju za odpovědi. Ještě bych byl moc rád, kdybyste se mi tu rozepsali, na co si dát u hypotéky poz…
exupery 16.05.2016 15:04
exupery
Tady si můžeš spočítat, jaké by si měl u 100% hypotéky splátky a úrok. Stejně tak pak refinancování.…
MajklM 17.05.2016 09:07
MajklM
Mám 100% hypotéku. Nabízelo ji jen velmi malý počet bank (Loni). Musel vyjít dobře posudek na zástav… poslední
MartinHL 18.05.2016 12:38
MartinHL

Tady si můžeš spočítat, jaké by si měl u 100% hypotéky splátky a úrok. Stejně tak pak refinancování...je to jen přibližný odhad, ale než půjdeš do banky, budeš mít představu: hypotecni-uver

Na co dát pozor jsou spíše malá písmenka ve smlouvě - ta pořádně přečíst. Nicméně pokud budeš chtít 100% hypotéku, je třeba počítat s tím, že banka ti dá jasné podmínky, ze kterých neustoupí,...včetně různých nutných pojištění.

Mám 100% hypotéku. Nabízelo ji jen velmi malý počet bank (Loni). Musel vyjít dobře posudek na zástavu, dále samozřejmě nutné pojištění nemovitosti, ale třeba životní pojištění nepožadovali. To jsem si sjednal sám dobrovolně u vybrané pojišťovny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru