Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adsense a čtvrtletní hlášení

Dobrý den, vidím že se ohledně adsense a daní vyznáte. Mám na vás tedy vcelku jasnou otázku. Jsem celkem chápavý člověk ale už jsem se vtěch identifikacích, povinnostech, zákonech, novelách, úpravách jsem se naprosto zamotal a absolutně v tom nemám přehled.

Kolik by jste chtěl za to když by jste mi to vysvětlil nebo alespoň krok po kroku mi sdělil co přesně dělat kam přesně jít a co přesně říct? Jsem úplně obyčejný člověk momentálně nezaměstnaný na úřadu práce. A nerad bych se kvůli těm pár korunám dostal do problémů. Podnikatel nejsem, živnosťák tedy nemám. Adsense mám na webu i něco málo mám na pár videích na yt. Výdělek je v řádech pár tisíců korun měsíčně. Proto pokud budu potřebovat živ. tak tím to pro mě hasne a už to neřeším, nevyplatilo by se mi to z důvodu socialního a zdravotního a bůh ví čeho všeho ještě..
Ta identifikovaná osoba mě zajímá, ale mám v tom opravdu zmatek. Vím celkem dost o všem okolo těch povinností jen z toho vůbec nejsem chytrý. Tak teda už určitě máte přehled o mé situaci a nejspíš už víte co a jak a pokud tedy myslíte že mi můžete poradit, a že vám to zabere půlh tak se domluvíme a já vám to rád zaplatím. Nezávazně samozřejmě prostě jen tak mezi sebou, a budu teda doufat že když podle vašich doporučených kroků budu postupovat, že to půjde a nepříde nějaké neřešitelné překvapení.

Nemůžu si dovolit žádné pokuty, ani nijak velké výdaje.. Narovinu pokuta 30 by mě asi položila, vzhledem k tomu jak tady fungují exekuce, by mě to brzy dostalo na dlažbu.. Děkuji za pozornost, budu zde průběžně kontrolovat odpovědi a podle toho co odpovíte vám zde příp. pošlu kontakt na mail kde by jste mi poradil a domluvili se na ceně. Ps: Spoléhám na důvěru. Ať se daří a mějte se.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny