Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OVB

Nemáš pocit, že všichni už všechno mají?

Peníze, to je dobré, ty nesmrdí - ale dělat to ("finančního poradce"), to chce fakt hroší kůži. Osobně si mnohem více cením kopáče z romské osady s nedokončenou základkou. Neznám práci s horší pověstí (z mého pohledu), tyhle všechny považuji jednoznačně za darmožrouty, kvůli kterým platíme vyšší pojištění či máme menší výnosy, než bychom mohli mít.

Teď probíhá jakási parlamentní debata o omezení provizí, nějak to nesleduji, životní pojištění jsme nikdy neměli a nemáme, podrobnosti mě až tak nezajímají. Ale mělo by to být asi přísnější a snad i výhodnější pro klienty.

-------
Doma se vždycky smějeme, když vzpomínáme, jak k nám jednou přišla po dlouhém přemlouvání jedna selka z naší dědiny (synovi jsme dělali papíry, tak jedině s ohledem na to), čerstvě vyškolená poradkyně, prezentovat jakýsi produkt. Ne, že nedovedla spočítat nohy čtyřem kočkám, ale prezentace produktů firmy (ne OVB, ale podobné, taky třípísmenkové, nebudu jmenovat) se jí vyloženě nepovedla. Vlastně jsme ji dokopali k tomu, že uznala, že je to na ho*no, že hlavně vydělá pan majitel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny