Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myslíte, že je reklamni-auditor vtip, nebo perspektivní práce?

Taky myslím,že to k ničemu nebude.Je to jen lákání nových klientů k mBank,když jim staří utíkají.Dají 300 za založení účtu.Někdy loni dávali u Zuno 500,-za založení účtu + ještě 500,- tomu,kdo Tě doporučil.Dali to hned.Tohle je ale klasický případ klikaček,najdi si něco na webu,nikdy se na tom nevydělá.Kdyby se na tom dalo slušně vydělat z domova,myslíš,že by někdo chodil do práce nebo ženy na mateřské a důchodci počítali,jak vyjít s penězi?
Ale zkus to,třeba budeš mít štěstí.Hlavně pozor na jejich Všeobecné podmínky,tam vidím podraz:
Nedojde-li k mimosoudnímu vyřešení sporu, budou veškeré spory vzniklé z právních vztahů upravených VOP nebo v souvislosti s nimi řešeny v souladu se zákonem č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů v platném znění, v jednoinstančním rozhodčím řízení před jediným rozhodcem určeným Rozhodčí společností, s.r.o., IČ: 27710891, splňujícím předpoklady pro výkon rozhodce dle ust. § 4 odst. 1 z. č. 216/1994 Sb, k čemuž se strany zavazují poskytnout si součinnost. Strany výslovně pověřují rozhodce k rozhodování dle zásad spravedlnosti pouze na základě listinných důkazů předložených stranami ve lhůtě rozhodcem stanovené bez nutnosti nařízení ústního jednání. Rozhodce je oprávněn nařídit ústní jednání pouze v případě, že listinné důkazy nebudou shledány dostatečnými pro řádné rozhodnutí sporu. Stranám bude doručováno na adresy, které oznámí v průběhu řízení rozhodci. Zásilky zasílané na adresy dle předchozí věty se pro účely rozhodčího řízení považují za doručené i tehdy, pokud adresát jejich přijetí odepřel nebo si ve stanovené desetidenní úložní době zásilku nevyzvedl, a to dnem odepření přijetí písemnosti nebo uplynutím úložní doby. Řízení je zahájeno dnem, kdy je spor přijat rozhodcem k rozhodnutí. Náklady řízení činí 3% z hodnoty sporu, minimálně potom 3.000,-- Kč a dále DPH z této částky v zákonné výši. Náhrada nákladů řízení včetně nákladů na právní zastoupení se řídí obdobně dle občanského soudního řádu a souvisejících předpisů, především potom vyhl. č. 484/2000 Sb. a vyhl. 177/1996 Sb., v platných zněních.

Že by si pak vyplacené odměny nějakým smyšleným sporem vybírali zpátky?Protože u soudů pak v tomto případě neuspěješ s ničím.Už toto je silně podivné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny