Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Binární opce

Zdravím, má s tímto někdo zkušenosti? Obchodovali jste u nějakých bookerů s opcemi?

Za každý názor, zkušenost budu vděčný.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, Já obchoduji binární opce u brokera TopOption. Zatím jsem u něj přes rok a za žádného jiného…
Petr58 12.03.2015 10:53
Petr58
Tak pokud už obchodovat binární opce, tak volit ověřeného brokera pro CZ trh. Kdosi tu zmínil ExBino… nový
Tom456789 25.07.2016 12:53
Tom456789
Hmm.. to jsi asi moc nehledal, zabralo mi to asi tak 10 vteřín a našel jsem recenzi brokera exbino.… poslední
Roman Milk 10.11.2016 11:40
Roman Milk
Ruleta to samozrejme neni. U rulety (v pripade sazeni cerna-cervena,licha-suda) je proste 50% sance…
helemese 18.03.2015 13:05
helemese
Hele zapomněl jsi na nulu. Viděls někdy ruletu ? nový
111 27.07.2016 03:18
111
Proč by něco takového mělo vůbec vydělávat ? Kde se ty peníze jako berou ? nový
111 27.07.2016 03:19
111
Téma z roku 2014-2015,netřeba to oživovat. nový
Karel04 01.08.2016 11:43
Karel04

Ahoj,

Já obchoduji binární opce u brokera TopOption. Zatím jsem u něj přes rok a za žádného jiného bych neměnil, není taky duvod proč. Tady máš o TopOption nějaké základní info, pokud brokera neznáš. Je tam pomerne malej minimalni vklad, takze pokud teprve zacinas, tak ti to může vyhovovat. Hodně štěstí při obchodování ;)

Tak pokud už obchodovat binární opce, tak volit ověřeného brokera pro CZ trh. Kdosi tu zmínil ExBino, ale na tohohle brokera nenaleznete žádné reference tuzemských obchodníků. Pokud si pročtete weby, které se binárním opcím věnují, zjistíte, že nejčastěji volí češi brokera TopOption. Ten má jednu nespornou výhodu - je v češtině, dokonce nabízí i českou zákaznickou podporu. V poslední době se do popředí v tuzemsku dostává broker IQ Option. Ten sice nenabízí obchodníkům české prostředí, ale kompenzuje to demo účtem zdarma a vysokým zhodnocením na vybraných měnových párech. Binární opce nejsou zlatej důl, ale třeba oproti sázení jsou jednoznačně výhodnější. Viz. statistiky sázkovek, podle kterých dlouhodobě profituje jen 5% hráčů. Naproti tomu u binárních opcí je dlouhodbě v plusu cca 27% obchodníků. Takže kecy typu že to nefunguje jsou naprosto mimo. Btw pokud se lidi můžou živit sázením, tak opcema to jde určitě...

Hmm.. to jsi asi moc nehledal, zabralo mi to asi tak 10 vteřín a našel jsem recenzi brokera exbino. Takže, bych netvrdil, že žádné reference nenajdeme. Osobně jsem si recenzi přečetl a myslím si, že v ní je vše podstatné. A co se týče TopOption, tak s tím jsem dávno skončil. Jedná se o brokera, který má otřesnou platformu a oproti ostatním brokerům nabízí mnohem horší podmínky, ale největší problém je ta plarforma. Obchodoval jsi někdy u TopOption? Pokud ano, tak víš, o čem mluvím. A co se týče brokera IQ option tak ten celkem újde. S tím jediným máš taky pravdu, že se poslední dobou dostává do popředí. Jinak tu recenzi co jsi tu uvedl, tak ta se mi moc nelíbí, je tam hrozně málo informací proti třeba této recenzi brokera iqoption iqoption je rozsáhlá a má veškeré informace, které by obchodník mohl potřebovat.

Sto lídí, sto chutí no. Já mám rád hodně informací, které mi k něčemu budou, někomu stačí málo.

Ruleta to samozrejme neni. U rulety (v pripade sazeni cerna-cervena,licha-suda) je proste 50% sance na vyhru a je to cisty hazard. U opci sazite take na rust-pokles, ale sve sance lze zvednout, pricemz staci asi 66% uspesnost k tomu, aby byl clovek v zisku. Pokud o tom clovek netusi ani prd, samozrejme ma pocit, ze je to jen hazard s drsnejsimy pravidly :) Pokud ale dokazete trochu predpovidat trendy napriklad technickou analyzou grafu, zacina to byt mnohem zajimavejsi nez nejaka ruleta. Lehke to kazdopadne neni a ne kazdy do toho pronikne. Ale pokud bych si mel vybrat mezi ruletou a opcema, beru vsemi 10ti opce. Ale pozor, 10 ruznych upozorneni o tom, ze je to velky risk a muze to byt silne ztratove, nejsou na strankach brokeru jen tak pro srandu...pokud na to nemas trpelivost,chut studovat a zkoumat a nedokazes uhlidat emoce (nesmis nikdy zklouznout do "hazardni nalady"), bez od toho co nejdal :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...