Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Binární opce

Taky zdravím,

o binární opce už se nějakou dobu zajímám. První co bych ti asi řekl je, že to není tak jednoduché, jak se všude píše. Aby jsi se stal úspěšným obchodníkem s binárními opcemi, musíš mít už nějaké zkušenosti a hlavně se musíš učit pořád nové věci. Pokud by jsi se o binární opce zajímal postupem času na to přijdeš sám. Přijdeš na to, že celý princip binárních opcí je opravdu jednoduchý, ale jak jsem řekl obchodovat samotné opce, už není tak jednoduché.

Já jsem zatím obchodoval u tří brokerů. A to u brokera StockPair, TopOption, High/Low. Ani s jedním, z těchto brokerů, jsem neměl žádný problém, jsou opravdu spolehlivý a hlavně, jsou regulovaní.

Takže pokud by jsi se opravdu rozhodl s binárními opcemi obchodovat, vždy vybírej mezi regulovanými brokery. Pokud bych ti mohl poradit, tak bych do začátku vyzkoušel brokera High/Low, nabízí totiž velice skvělé podmínky pro obchodování, jako je nízký vklad a cashback. Pokud by tě zajímalo více, tak zde je celkem dobrá recenze brokera High/Low, snad ti to pomůže.

Přeji hodně štěstí na cestě za úspěchem.

Radek :puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny