Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodej na splátky - smlouva

Dobrý den,

nevím jestli můj dotaz patří sem, ale zkusím to takže k věci:

Prodávám počítač, herní počítač, který je trošku dražší, ozval se mi jeden zájemce, že by měl zájem si vzít počítač na splátky s dovolením sem vložím jeho email :

Mohu zaplatit prvni splatku 1500kc. A pak kazdy dalsi mesic po 15tem dnu v mesici. Vyplatu dostavam v rozmezi 9-11dne kazdeho mesice. Pokud by nebyl problem se splatkovym prodejen, rad s Vama sepisu smlouvu ktera bude overena notarem. A osetrena smenkou vypsanou na udanou hodnotu pocitace a uroky ktere si stanovite. Kdybych nemel problem diky byvale pritelkyni vezmu si uver na pocitac. Ale takhle nemohu, tak chci aby bylo aspon vse osetreno tak jak ma byt.

Chci se zeptat, pokud to bude takhle ověřené, zda-li mám možnost, šanci nějak dostat peníze z kupujícího kdyby se rozhodl přestat platit? Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tipuju, že chlápek nemá žádný peníze. Počítač si vezme, zaplatí prvních 1500, prodá ho dál a žádný p… poslední
dfjsrtj 05.07.2014 23:06
dfjsrtj

Tipuju, že chlápek nemá žádný peníze. Počítač si vezme, zaplatí prvních 1500, prodá ho dál a žádný peníze od něj už nikdy neuvidíte. Směnka vám bude k prdu, protože jestli je to člověk bez peněz, tak z něj nikdy nic nedostanete. Nešla bych do toho ani omylem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru