Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavolal mi automat a vymáhal dluh

Chci se zeptat zavolalo mi číslo už několikrát z southen moravia které jsem nakonec zvedl a automat mi řekl ať zaplatím pohledávky které dlužím aqbych se vyhl exekuci.516 770 846 to bylo to číslo hlásilo mi to že je to ze serveru platit se vyplatí inkasní centrum ale když jsem na to číslo zavolal mluvil se mnou automat slovensky že mně s někým spojí ale neměl jsem nikoho doma a raději jsem zavěsil nemůže to být že jsem nedobíjel svou o2 kartu rok ja mam ted blesk mobil a o2 nedobíjí male nemam žádný paušál jen kredit ale to by mi spíše asi zrušili číslo? dále jsem se díval a inkasní centrum má uplně jiné tel číslo a tohle tam vůbec není. Já si nepamatuju že bych něco nezaplatil a moji simku měl kdysi před deseti lety můj táta, ale i ten platí vše a včas. Divilbych se že south moravia by mluvili slovensky. Také mně zaráží že ta zpráva z automatu nelze zopakovat a že mi to nepřislo smskou

Předmět Autor Datum
http://pravo.poradna.net/q/view/685-internetovy-po dvod nový
Wikan 13.06.2014 18:51
Wikan
Platit sa oplati je pomerne nova firma a ma velke pohladavky u nas hlavne od statnych institucii (So… poslední
fleg 16.06.2014 09:51
fleg

Platit sa oplati je pomerne nova firma a ma velke pohladavky u nas hlavne od statnych institucii (Socialna poistovna, Vseobecna zdravotna atd). Su pomerne otravny, okrem automatov pomerne casto volaju aj operatori. Chvilu som s nimi aj komunikoval (SP chcela odo mna nejake uroky za neskore platby poistenia z rokov 2003-2007), neskor ma to uz vyslovene obtazovalo, ked uz bol dlh uhradeny a tak som operatorov odbijal tym, ze ked chceli aby som povedal moje rodne cislo tak som povedal, ze nech to on/ona povie prvy a ja potvrdim, ze to cislo je moje, ze cudzim ludom v telefone neudem vykladat svoje osobne udaje. Inokedy som zase chcel od nich potvrdenie, ze su opraveni nakladat s mojimi osobnymi udajmi. V 90% som obsluhu vytocil natolko, ze zlozila;o). Po par mesiacoch SP konecne dockvaklo, ze uz nic nedlzim a prestali ma obtazovat.
Automat som nechal zablokovat na mobile (Android), kedze volal len z jedneho cisla a bol pokoj.
Inak samozrejme bolo by dobre zistit najprv co to vymahaju, kedze potom moze prist navrh na exekuciu a bude uz blbe to riesit na sude.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru