Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jakou smlouvu podepíšeš takový máš platební podmínky, je to vždy o dodatečné dohodě s protistranou…
TNT 31.05.2014 03:12
TNT
Jde mi o to, že nájemní smlouvy jsou v naprostý většině sepsaný do konce měsíce a nový nájemní smlou…
Yakka 31.05.2014 23:47
Yakka
1) poslední den v měsíci před půlnocí musíš naložit auto/kárku věcmi a vyjet tak, abys hned po půlno… poslední
TNT 02.06.2014 15:52
TNT

jakou smlouvu podepíšeš takový máš platební podmínky, je to vždy o dodatečné dohodě s protistranou

napiš víc o co ti jde, otázka je špatně napsaná, není z ní poznat na co se skutečně ptáš, čtu o voze, ale třeba je o koze

Jde mi o to, že nájemní smlouvy jsou v naprostý většině sepsaný do konce měsíce a nový nájemní smlouvy zase obvykle začínají prvním dnem v měsíci. Díky tomu, že nájemní smlouvy nemaj žádnej přesah většina lidí platí v jednom měsíci zbytečně dva nájmy.

Příklad: Chci se přestěhovat. Nájemní smlouvu vypovím v květnu, tím pádem mi nájem končí k poslednímu dni v měsíci srpnu. Nový nájem bych tedy chtěl platit až od prvního září, avšak nevzniká mi tak mezi nájmy dostatečný čas pro samotné stěhování. Chápu, že je všechno o dohodě, ale zajímalo by mě jestli tohle někdo vyřešil nějak jinak aniž by se musel spoléhat na benevolenci jednoho z majitelů bytů (původního i toho, do kterého se stěhuji).

1) poslední den v měsíci před půlnocí musíš naložit auto/kárku věcmi a vyjet tak, abys hned po půlnoci první den v měsíci byl u nového bydlení a majitel tam musí být v pozoru s klíči :-D

2) využít komerční služby úschovy věcí, sklady, kde se dají "věci" uskladnit na neutrální půdu za nižší cenu než je měsíční nájem nebo skladování řešit přes rodinu a známé, kteří za to nebudou nic chtít (Stěhování bývá nejnáročnější, člověk si klidně lehne pod most, ale věci, aby o ně nepřišel je třeba uschovat na bezpečné místo)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru