Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak je to se slevovými vouchery?

Tam
http://pc.poradna.net/q/view/1233963-doporucite-mi -tuto-autokameru?page=r1234005#r1234005
mi nikdo neporadil, asi to patřilo sem.
Takže:
Zajímal jsem se o zboží ve slevě, prý je k tomu třeba získat nějaký slevový voucher. Ale ta adresa co mi z toho e-qelbu poslali, nefunguje.
Můžete mi někdo vysvětlit, wo co go? Dosud jsem se žádnými slevotento neměl to potěšení.

Předmět Autor Datum
ved je to 12 dni po skonceni "akcie", to ti nevadi?
hoppus (nereg..) 30.05.2014 13:36
hoppus (nereg..)
Tuhle kameru nabízejí už nějakou dobu různé e-kšefty za podobnou cenu. Určitě se podobná nabídka ješ…
Yarda 30.05.2014 22:50
Yarda
Tak to si musíš samozřejmě porovnat aktuální nabídku. Zkušenost se slevovými portály v ČR je více ne…
Redsnake 31.05.2014 20:06
Redsnake
Tak jsem zase narazil na nějakou slevu. Furt z toho nejsem moudrý. Psal jsem té firmě, ale z její od…
Yarda 23.07.2014 07:58
Yarda
Dražší to nebude,ale já bych to koupil normálně a ne přes Aukro.Jednak kvůli záruce,protože za 2 rok… poslední
Karel04 23.07.2014 11:35
Karel04

Tuhle kameru nabízejí už nějakou dobu různé e-kšefty za podobnou cenu. Určitě se podobná nabídka ještě objeví - asi někdo objednal v Číně jeden lodní náklad a ještě mu jich pár zbylo. Tak předpokládám, že se zase někde ve slevě objeví. A chci se dozvědět, jak je to s těmi slevovými vouchery co se mají koupit, jestli pak ta kamera nebude stát víc než kdybych si koupil nějakou podobnou za normální cenu.

Tak to si musíš samozřejmě porovnat aktuální nabídku. Zkušenost se slevovými portály v ČR je více než tragická. Lidi slyší sleva a slepě nakupují. Často se stává, že zboží bývá vystaveno na nějakém nově vytvořeném e-shopu za vymyšlenou cenu, jen aby se pak na slevový portál mohlo dát za nějakou cenu se slevou. Pokud si zboží dohledáš, kolikrát zjistíš, že se dá za stejnou cenu jako po slevě koupit normálně nebo i levněji. Výjimkou nejsou ani prodeje zboží, které nemají fyzicky skladem v dostatečné kvalitě. Udělej zkušenost sám, je nepřenositelná.

Tak jsem zase narazil na nějakou slevu. Furt z toho nejsem moudrý. Psal jsem té firmě, ale z její odpovědi jsem nic nepochopil. Takže pokud chci něco koupit z nějakého slevomatu, musím zaplatit nejen cenu co je uvedena na tom zboží, ale i nějaký slevový kupon co si někde musím koupit předem a jeho cena u toho zboží zpravidla není uvedena, takže to zboží se mi prodraží?

Dražší to nebude,ale já bych to koupil normálně a ne přes Aukro.Jednak kvůli záruce,protože za 2 roky dodavatele asi ani nedohledáš a pak taky kvůli vrácení zboží do 14 dnů.Protože tyhle levné kamery prý nejsou nic moc,RZ s ní většinou nepřečteš a nějaké infra noční svícení je utopie,když to dosvítí tak na 1-2 metry od kamery,čili tak max.metr před auto.Takže až to otestuješ,můžeš ji solidnímu obchodu vrátit.Nesolidnímu taky,ale můžeš pak marně čekat na peníze.
A pokud už toužíš o nějakém slevovém kuponu,ověř si napřed u toho prodejce,jestli vůbec ty vouchery na toto zboží přijímá,někdy jsou problémy mezi slevomaty a obchodníky a pak Ti nikdo ani zboží nepošle a peníze nevrátí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru