Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Povinné ručení pro mladé řidiče

no, zas takovej lempl jak myslíš nejsem. Brzdy jsem si udělal nedávno komplet nové + obě ložiska, starou popelnici jsem komplet vyvařil a spodek natřel nějakým asfaltovým svinstvem. Nedávno proběhlo čištění turba a výměna všech hadiček. Zimní pneu na ALU kolech jsem dostal k vozu uplně fungl nové a letní tam jsou tak na max jednu sezonu no. Bohužel nejsem ten mladej člověk co dostane k svátku nejnovější fungl mercedes a ještě chodí každý týden kasírovat od rodičů na benzín/naftu. Tak holt jezdím ve staré "popelnici" na kterou jsem si musel dlouhou dobu šetřit.

Prostě takové ty technické věci si udělám sám za nepatrnou cenu a je vidět výsledek. Ale pojištění, které je tak neskutečně drahé mě prostě nejde do hlavy. Raději bych zpřísnil autoškolu, například jako mají v polsku a potom by bylo mnohem méně nehod mladých(nemyslím ty smrtelné nehody mladých, ty jsou zapřičiněny většinou machrovinou, nadhodnocení svých schopností a takovej člověk se s tím narodí a to ho neodnaučí ani v autoškole protože se prokouknout nenechá, myslím ty bouračky v malých rychlostech které jsou zaviněny neznalostí, stresem, nepozorností)
Sám se dodnes děsím toho abych nepotkal na silnici tu slečnu co dělala autoškolu semnou a udělala to bez problémů. Prostě to co vychází z autoškol nejsou ve většině řidiči. Potom to cálujou i ti co jezdí poctivě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny