Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Opravdu na to chceš slyšet názor? Jediný asi je, drž se od toho dál - Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají a tady to platí dvojnásob. Ze začátku nejvíc kamarádi, párty a meetingy všude kam se podíváš, je to jenom hra. 95% lidem nechodí peníze co říkají a zbytku už vůbec. Jen 1-2% v každé GST struktuře dojde něco kolem 10tis. a to chceš? 10tis. za 3 měsíce otravování lidí a známých, neberu v potaz že budou mít averzi k tobě v příštím jednání, když budeš něco chtít nebo potřebovat.
Ano dělal jsem OVB a ano dozvěděl jsem se pár nechutných pravd. Na prvním školení, co jsem byl, mi přednášela ženská, vykládala jak jde na GST a jak jí chodí 70tis. Ono to není až tak těžký se podívat, co má třeba na sobě. Staré černé šaty a ošuntilé boty? Jako člověk, kterému chodí 70tis by se mohla i oblíkat, kor finanční poradce, u kterého by to mělo být na jednom z prvních míst. Moji strýcové, táta, bratránci, jsou někde jinde. Vlastní firmy, vlastní byznys. A i podle toho vypadá jejich chování, oblékání a životní styl. Kdyby opravdu chodili takové částky, jak říkají, tak rozumnému člověku dojde, že se neobleče jak vagabund, když mu chodí kilo.. Jen pár GSTákum něco chodí, sám jsem byl v OVB dlouho a ten nátlak co nováčkům říkali, kolik jim chodí a ty stojíš za oponou a vidíš, že to není pravda. PS mimochodem, té ženské, které údajně chodilo 70, nikdy skoro nic nedošlo, byla to hra. Potom ji vyhodili za dluhy ve struktuře i v osobním životě a? Nakonec nám její GST řekl, jak to všcehno bylo, ani ŽL neměla a byla to "smažka".. A takových lidí, tam bylo víc. Jasně, byli tam i lidi, kteří něco dělali a přišlo jim třeba 30, že udělali rodinu a pak skončili, radši, když to viděli.

Z osobní zkušenosti, drž se od toho dál, je to banda, která si nevidí do tváře ani do úst, přestaneš psát výkon? Jsi nula, každý meeting a schůzka s vedoucím - tak kolik napíšeš? Co? 1000bankovních jednotek? ALe co ty dáš 1500 ne? Ano, tobě dojde 40k, ale jemu 70k. Ale už vidím, jak stabilně děláš 10životek za měsíc.

Tohle nemá cenu, ikdyž to láká a lidi se budou přetvařovat, každopádně jestli chceš, tak to zkus, ale mysli hlavou a selským rozumem.

Držím palce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny