Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Okolo OVB sa motam uz asi 7 rokov (som aj registrovany) a ak si spravil do roka GST rad by som videl tu tvoju strukturu pod tebou. Nakolko mas 80k, co je vysoko nadpriemer GST a dosiahol si to za rok vyzera to tak, ze si jeden z tych co robi OVB v CR zle meno, mnoztsvo nevyhodnych zmluv, tlacenie len na vykon a vysoky odpad pod tebou. Aku mas fluktuaciu vo svojej strukture? Si si isty, ze spokojni su aj koncovi uzivatelia?
Slovenske OVB napriklad zaviedlo teraz ako novinku registraciu klientov, pretoze bolo bezne, ze dochadzalo k preberaniu klientov, ze jeden klient mal zmluvy so 4 OVBakmi, co je priamo v rozpore s filozofiou financneho poradenstva.
Vykon nie je vsetko, podstatna je kvalita.
Bezne ludia dosiahnu GST po dvoch-troch rokoch, co je spravne, pretoze najprv by si mali isty cas odrobit na spodnych poziciach, aby vedeli spravne viest svoj team. Inak celkom pochybujem o tej kvalite, ktoru si za ten rok vyprodukoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny