Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Kamarád dělá "finančního poradce" aby vás to nemátlo, je to klasický pojišťovák. Já osobně nemám k této profesi moc důvěru, ale vím, na 100% vím, že to funguje. Kamarád i další moji kamarádi vydělávají okolo 70.000 Kč v 19 letech, to není špatné. Je to ale tak, že pokud opravdu takové peníze chcete, musíte pro to tvrdě makat a shánět lidi. Je to práce na kterou nemá každý. Musíte otravovat lidi, shánět si lidi pod sebe, ale když se přes tohle dostanete tak můžete být ve 20 letech dost ve vatě. Musíte ale opravdu makat, nejde to samo. Můžete mi věřit, mám to všechno z první ruky a s tím kamarádem se znám spoustu let, takže mi říká opravdu všechno, jak to chodí atd...

Já osobně bych nemohl být pojišťovák, neměl bych na to žaludek otravovat lidi telefonem a zvát je na různé schůzky. Každý děláme něco, já osobně se raději zavřu doma a obchoduji binární opce, nebo forex. Mám rád takové pohodlné způsoby vydělávání peněz. Kdy prostě jen sedíte doma u počítače a vyděláváte si. Zatím sice nevydělávám tak, jako můj kamarád, ale snad se tam také brzo dostanu. Každý byznys je stejný, pokud něco chcete, musíte pro to něco udělat.

Pokud byste se o nějaký podobný způsob vydělávání na internetu chtěli zajímat, tak byste určitě měli vědět, co jsou to binární opce? Pokud už jste o binárních opcích někde slyšeli a chcete začít obchodovat, tak doporučuji se podívat na tipy pro začátečníky s binárními opcemi.

Je jedno, jestli zkusíte jedno, nebo druhé. Když do toho půjdete naplno, ovoce přinese obojí.

Přeji hodně úspěchů.

My na poradni naopak doporucujeme sa binarnym opciam vyhnut velkym oblukom. (fleg)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny