Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Ahoj,

Můžeš se rozhodnout i sám, jde jen o to co chceš dělat.
Mne osobně tato práce baví a podle toho kolik mám spokojených klientů ji asi zas tak špatně nedělám.
Peníze se dají vydělat v tomto odvětví pěkné a nemusíš ze sebe ani dělat někoho kdo nejseš jak většinou zazní na školeních "Musíte to na člověka umět zahrát!" není to pravda a často to lidé prokouknou a je po smlouvě.
Je to jen na tobě! Máš ŽL a ty jsi živnostník ( máš firmu ) a na vizitce můžeš mít třeba Franta Vopršálek a Syn, se společností Safe Life pouze spolupracuješ a proto je jen na tobě jak tuto práci budeš dělat a kolik budeš mít klientů, společnost ti dá pouze základ a je jim upřímně jedno zda budeš klienty lákat na lízátká nebo bonbony, protože z tebe mají mnohem víc než ty z jedné smlouvy.

Já ti jen řeknu že jsou dvě cesty:

1) Dělej vše tak aby se tvoji klienti měli co nejlépe a oni tě rádi doporučí ostatním => ta dobrá cesta
( Budeš mít na začátku méně klientů ale bude to lepší a lepší. )

2) Nech si od školitelů vnutit jejich techniku a ber si kontakty na lidi kterým nikdy neprodáš => ta špatná cesta
( Budeš mít velký účet za telefon a ve finále když si vezmeš telefonní seznam a začneš u A - Z
tak dostaneš na 19 číslech z 20 stejnou odpověd´"Neotravujte!!!" )

Může říkat kdo chce co chce! SafeLife, OVB, Partners,... společnosti nejsou špatné a ba naopak kdo z vás má dnes čas vše vyřizovat po pojišťovnách nebo lítat někde spořkách? Špatný není ani sprostředkovatel ale je to dobrá figurka na které se dají vydělat dobré peníze a to že mu to někdo poradil už je každému putna!

Jako finanční poradce máš být odborník na dannou oblast a té se věnovat, případně se učit nové věci a číst vše co dáváš klientům podepsat, dokázat poradit ( dobře poradit! ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny