Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Ahoj,

Rozhodl jsem se zkusit Safe Life a nevím co je na tom všem co zde píšete pravda. Článek o IŽP jsem přečetl a co k tomu říct? Já třeba osobně se snažím nejprve udělat analízu vše prostudovat a až poté nabídnout dobré řešení.
Sice když uzavřete úrazovku na 250 korun tak asi nebude velká provize ale je to moje jméno a jen neodborník by nabízel IŽP už z důvodu právě velké provize, SS je daleko výhodnější a to i z důvodu že za to že ho neplatíte vás nikdo neuhání.

Můj závěr? Chceš zkusit cestu poradce? => Jdi do toho, je to super práce, poznáš mnoho zajímavích lidí a získáš přehled a zkušenosti! => Ale chovej se fér a pracuj na svém dobrém jméně, protože uzavřít deset dobrých ÚP za pár šupů při práci nebo studiu je snadné a věř mi že potom ti budou lidé volat sami když budou něco potřebovat ohledně financí. => Dobrý finanční poradce

Nebo zkus tu druhou cestu => Lži => Obelhávání => Okrádání => ŠPATNÉ JMÉNO => žádná klientela => DLUHY u společností které ani neznáš!!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny