Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Som sice certifikovany OVB poradca, ale kedze sa tym nezivim a beriem to len ako spestrenie myslim, ze mam odstup od tejto oblasti.
1. Peniaze sa lahko nezarabaju. Ano, mozes kradnut, mozes klamat, mozes byt pasakom, predavat drogy, ci zbrane. Pomerne rychlo zbohatnes. Ale inakk sa kazda koruna/euro zaraba relativne tazko. NEEXISTUJE na svete system, ktory by nieco take umoznoval.
2. Vo financiach sa tocia ohromne prachy a pochopili to mnohe firmy. Banky rusua miesta svojich account managerov, poistovne rusia svoje dealerske siete. Naco aj, ked im OVB a spol robia cca 70% prijmov. Bohuzial na trh sa tlacia dalsie firmy a serioznost sa bude striedat s vidinou rychleho zisku. U nas v meste sa momentalne riesi to, ze nova spolocnost na trhu (meno som zabudol) momentalne ziskala sukromne udaje ludi z katastra spolu s ich zmluvami o hypoteke a obvolava ich svojimi dealermi. Ze udaje ziskali nezakonne netreba zdoraznovat, ale ide o velke prachy, v tomto konkretnom pripade o cca 1000 hypotekarnych zmluv, z ktorych minimalne polovica bude starych a nevyhodnych, cize vhodnych na prerobenie.
3. Nenechaj sa zlakat cislami. To su medove motuzy tahane popod nos. Pracujem ako admin pre jednu velku vetvu OVB a vidim ako ludia napreduju a padaju. Provizie nie su vyplacane jednorazovo, proviziu dostavas postupne pocas splacania hypoteky/poistky/sporenia zakaznika. 30k za zmluvu neziskas, muselo by ist o velmi velke poistenie, ci hypoteku a ako vravim nedostanes ich naraz.
Ak chces cisla tak asi takto:
- pokial zostanes na spodu MLM systemu tak musis robit mesacne desiatky zmluv, co vyzaduje aby si mal stovky stakych zakaznikov. Ak sa vybuduje s klientom dovera tak nie je problem ich ziskat. Rocne mas pracu istu, pretoze su tu kazdorocne produkty, ktore sa opakuju, cize napriklad povinne poistenie automobilov, ci zmena zdravotnej poistovne, z uz uzavretych zmluv mas stale sporenia, poistenie, hypoteky a z toho ti plynu stale peniaze pokial klient splaca. Toto vsak dlhdoobo robi malokto, zere to vela casu a vela musis travit s ludmi, hlavne s novymi, pretoze vztahy sa buduju dlhodobo. Mesacne si vsak po par orkoch mozes prist na takych 25k a uz ta to vela namahy stat nebude....ale bacha naozaj potrebujes stovky dlhodobych klientov.
Vacsina ludi sa da na karierny rast, cize sa pokusaju dostat do systemu dalsich. Ti je vsak problem, ze do roka mas 90% odpad, do dvoch dalsich 5%, cize zo 100 ludi ti tam do dvoch rokov vydrzi robit 5. Nemusim hovorit o tom, ze cas, ktory si venoval do tych 95 zvysnych ti uz nikto nevrati. AK si celkom dobry do 2 rokov cca sa vies dostat na uroven GST, kde mas pod sebou cca 8 ludi a nerobis uz takmer ziadne koncove zmluvy, pracujes len so svojim timom. Si na urovni 25k-30k mesance, ale vdaka odpadu sa musis stale znovu a znovu rozvijat. Je jasne, ze MLM sa neda tahat donekonecna a kto prisiel skor mal vacsiu sancu, navyse ako som povedal trh sa plni pomerne rychlo a zohnat kvalitnych ludi bude coraz tazsie.
- ak sa bavime o statisicoch mesacne tak ano da sa to. Videl som vykazy oblastneho riaditela a nie je problem ist k 6 nulam. Ale ten clovek budoval strukturu 15 rokov, vacsinou 14h denne a dodnes ju neustale rozvija, dokonca uz v zahranici. Toto vsak dosiahne len jeden s desattisica tak si poloz otazku, ci si prave ty ten vyvoleny.

Vo vseobecnosti su financni poradcovia dnes este stale nedoceneni koncovymi zakaznikmi, bohuzial ten velky odpad spodnych vrstiev dealrov a rozne nekale praktiky hlavne mensich spolocnosti vytvorili o nich pomerne nelichotivu verejnu mienku, takze to maju tazke.
Neviem ako u vas, ale u nas sa s tym spravil aspon troku poriadok tym, ze kazdy financny poradca musi mat statne skusky z kazdej oblasti, ktoru robi rozdelenu navyse do roznych urovni, takze by mala byt zaistena aspon aka taka kvalita.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny