Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Taky zdravím.

"Po (myslím) druhém školení můžete začít dělat činnost která vám bude vydělávat."
Je to podmíněno mít živnostenské oprávnění?

"Budete vlastně poskytovat 20 až 50% slevy na různá již uzavřená pojištění."
Je to jen prodejní argumentace na blbce. Pojišťovnictví kdes dělá kde kdo, ceny tam jsou dost srovnatelné. Významné slevy lze dosáhnout jen u současných nevýhodných smluv a ty mají jen negramoti, kdokoli co se nestará o svoji peněženku. Je to právě o tom lovení blbců, kterým se nakuká pěkné věci a donutí je "psychologickým násilím" podepsat smlouvu. Pozor, je třeba rozlišovat dva typy lidí podle vytěžování (otravování) - obvykle se začnou těžit lidi ve svém okolí a to je rodina, kamarádi, spolužáci, známí z telefonního seznamu v osobním telefonu. Tady chci říct, že pokud se to přežene, udělají se zde nepřátelé do konce života, stojí to za to? Ta druhá skupina jsou lidi z ulice a ve velkém městě, tam to je relativně v pohodě .... jen si tě pak nesmí pamatovat, kdyby to byl někdo důležitý třeba z Úřadu práce, nějakého důležitého státního úřadu, aby se pak po tobě později nevozil. :-D

"Údajně za 2 takto sepsané smlouvy dostanete okolo 30 tisíc korun."
Chtěj uvést reálný příklad co to bylo za případy. Jinak je to past na blbce, argumentace k nalákání do pasti, ze které nevylezeš.

"Její kamarádka která ji tam pozvala vydělává právě cca 30 tis. měsíčně, další kamarád 2 měsíce neměl ani korunu a tento měsíc mu přišlo 170 tisíc."
A zase, co udělal ten dotyčný proto, aby dostal těch 30t.kč, to samé u jiného 170tis.Kč, chtěj vědět jaké produkty v jakém objemu se prodaly, případně jestli tam je pyramidový systém odměňování zaměstnanců, chtěj vědět jak to funguje! Nedostaneš odpověď, ber automaticky, je to vymyšlený, je to past na blbce.

"Netvrdím že to je podvod ale jsem nedůvěřivý člověk a připadá mi to moc snadné."
Ten systém je založen, aby jsi "obtěžoval" okolí. Člověk musí být asertivní, splachovací (přirovnám to k aféře tzv. "Šmejdům" jak obírají důchodce) mít promakanou prodejní argumentaci, a bristkně odpovídat a ještě to musí lahodit sluchu (psychologický nátlak). Protože když to neuděláš ty, tak to udělá soused Franta Vomáčka a taky že to asi dělá, jen o tom nevíš. Je to systém dog eat dog (tj. lidi udělají cokoliv, aby se stali slavnými, movitými....jdou klidně přes mrtvoly).

S Partners agentem jsem jednou seděl. Nedokázal mi říct konkrétní nabídku, v čem jsou skutečně lepší než konkurence, nedokázal mi říct ani jeden konkrétní produkt v čem mají tu konkurenční výhodu. Následně bych si zavolal jinam a chtěl protinabídku. A na tom jsme skončili, nemělo cenu dělat další schůzky (defakto už se neozval).

Good luck.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny