Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Digitalizacia dokumentov vo firme

ahojte...mam menšiu firmu a premýšľam nad zefektívnením práce, no neviem či sa mi môj nápad oplatí aj po finančnej stránke...chcela by som si nechávať dokumenty a zmluvy naskenovávať u firmy http://www.nejakafirmanadigitalizaciu.sk/archivaci a/, pretože sa mi zdá, že ked si zamestnanci archivuju zmluvy samy, zbytočne im to zaberá kopy času... Myslíte, že to bude efektívne, kedže moja firma má len niečo okolo 50 zamestnancov? ako by ste tuto situaciu riešili vy? Nechať starý model či prejsť na nový- super.digitalizaciu? za odpovede dakujem
Zmena predmetu, pôvodne: ako to riešite? (fleg)

Předmět Autor Datum
U firmy, ktorej nejde domena by som si nenechal robit teda nic. Neviem, ale nemozem sa ubranit pocit…
fleg 15.10.2013 13:59
fleg
Jde o to, jaká situace je v tvé firmě právě teď. Jakou práci tam děláte, kolik pracovníků pracuje na…
Yarda 21.10.2013 09:02
Yarda
jeejda, zle som nakopírovala link :) prepáčte....toto je ono - pokud máte zájem o reklamu u nás, mám…
kate.rose 29.10.2013 13:32
kate.rose
na reklamu tu mame spacielnu sekciu a reklamneho manazera poslední
Dale Cooper 29.10.2013 20:52
Dale Cooper

U firmy, ktorej nejde domena by som si nenechal robit teda nic. Neviem, ale nemozem sa ubranit pocitu, ze ide o nesikovny pokus o reklamu;o).
Zaujimave je, ze co chces vlastne digitalizovat. Zmluvy sa uz dnes predsa davno pripravuju v digitalnej forme, digitalizovat sa zvykne nieco co bolo vytlacene kedysi pred erou PC.
Mozno chces digitalizovat dokuemnty aj s podpismi, v tom pripade ti staci skenovat poslednu stranu a neviem si predstavit situaciau, zeby tych dokumentov muselo byt tolko, aby si to dala robit externe. Otazka teda je, co vlastne chces digitalizovat.
Odkaz na tu nefunkcnu stranku som pre istotu zmazal, nie je totizto pri rieseni tejto otazky dolezity a na reklamu tu mame spacielnu sekciu a reklamneho manazera.

Jde o to, jaká situace je v tvé firmě právě teď. Jakou práci tam děláte, kolik pracovníků pracuje na svých (tedy firemních, ale má je pro sebe) počítačích, jak se využívá počítačová síť (pokud ji tam máte), jak je tvoje firma prezentovaná na internetu, jak jste vybaveni technicky atd. Já jsem čerstvě v důchodu, když jsem pracoval, měl jsem vlastní skener a v posledních letech jsem si nedovedl představit, když jsem dostal papír a měl jsem s ním dál pracovat, že bych si ho nestrčil do skeneru a neudělal kopii (pokud jsem nějaký dokument vytvořil a chtěl předat dál, někomu stačilo, když jsem mu ho poslal emajlem, někdo chtěl papír). Vlastně ano. Relativně nedavno si firma pořídila kopírku co uměla skenovat a pořizovat elektronické kopie z jednostránkových, vícestránkových, jedno i oboustranných dokumentů až do formátu A3 a měl jsem ji na chodbě, tak bylo jednodušší k ní zajít. Jde o to, když budou ty dokumenty naskenované, jak je archivovat, aby byly dostupné pro každého kdo k nim potřebuje mít přístup a je oprávněn s nimi manipulovat (a nedostupné pro nikoho kdo by k nim přístup mít neměl). Taky je důležité, pokud budete mít papírové dokumenty i elektronickou verzi, aby při nějaké změně se ta změna promítla do obou verzí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru