Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno existují dobří finanční poradci, nebo jen ti, kteří chtějí na nás max. vydělat?

Tak jako opěvování OVB to celkem vypadá. A myslím, že jsem se potkal s více poradci, než ty, je mi nejméně 3x tolik co tobě, a dělal jsem za život leccos. Též jsem chvíli dělal pro OVB ale neměl jsem na to žaludek, protože co na mně chtěl ten nade mnou, to už bylo skutečné obelhávání klientů. Zajímal ho jen počet ulovených nových klientů a to bez ohledu na cokoliv. Museli jsme třeba donutit klienta, aby nám dodal tři další zájemce z řad svých kamarádů, jinak se pro něj nehlo prstem. Po pár letech jsem toho musel nechat. Co si myslím o celé OVB nebudu raději šířit. Vyzkoušel jsem ještě několik obdobných korporací, ale nic pro mne. Neber to vše prosím osobně, povídáme si obecně.
Jistě, souhlasím, že se vyskytnou i dobří finanční poradci, leč je jich jak šafránu. Znám i několik, se kterými jsem vyrazil dveře při řešení záležitostí mých nebo kamarádů/dek. Je to složitá problematika, souhlasím, že se najdou i poctiví. Poznají se podle toho, že nejméně vydělají :-).

No nic, už budu raději mlčet, nebo tady dostanu banána jak řemen na doživotí, nehodí se odporovat šéfoj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny