Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno existují dobří finanční poradci, nebo jen ti, kteří chtějí na nás max. vydělat?

Přečti si aspoň po sobě, co jsi psal ve svém minulém příspěvku za zcestné bláboly o tom, jak instituce ruší pobočky a přibývá finančních poradců. A co? To že přibývá finančních poradců mě má přesvědčit o tom, abych vypnul mozek a přenechal správu svých financí zrovna jim? Jsem snad padlý na hlavu?
Nic nového jsi se dozvědět neměl, smyslem bylo pouze vyjádřit ještě srozumitelněji a názorněji to, co je z kontextu zřejmé již dávno, přičemž vše uvedené, narozdíl od tvého traktátu, má přímou vazbu k již řečenému, které pouze detailněji doplňuje. Musíš si být hodně nejistý, když se tak zoufale dětinsky snažíš podsouvat svou argumentační nedostatečnost mně, přičemž je mi záhadou, co tě v takové situaci vede k vypisování dalších nicneříkajících písmenek. Dále jsem reagoval na s odpuštěním hlouposti, které jsi jakože "rady" přidal coby bonus svého předešlého příspěvku. Nic víc, nic míň.
V žádném případě nemám potřebu kohokoli přesvědčovat o svém hodnocení reality. Každý svého štěstí strůjce. Má-li někdo skutečně oprávněné pochybnosti o své mentální výbavě a schopnosti pracovat s informacemi, ať si za sebe dle tvé filozofie klidně nechá myslet někoho jiného. Já můžu takovým jen popřát hodně štěstí, a to zcela vážně a bez ironie, jelikož jej bude potřebovat měrou vrchovatou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny