Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno existují dobří finanční poradci, nebo jen ti, kteří chtějí na nás max. vydělat?

Takže proč svá data neroztrubovat do světa na každém kroku, že? Proč nezvyšovat šanci na setkání se šmejdem, který je zpeněží(nebo prostě jen udělá mezilidské zlo tím, že to vyžvaní sousedům).
Každopádně pokud člověk není úplně blbej, tak si dokáže dohledat a nastudovat potřebné informace sám, bez prostředníka, a mít tak plnou kontrolu nad svým osudem. Ostatně ti finanční poradci, to nezřídká bývá materiál za všechny prachy. Znám finanční poradkyni(na plný úvazek!), která vždy bojovala s odřenými zády aby nemusela jít do zvláštní školy. Rozhovor s touto paní na libovolné téma vyjma sexu, je jako bavit se s dnešním puberťákem. Stejně tak kamarád, který není žádným vědátorem, ale docela úspěšně se tím živí. Nicméně podotýkám že aspoň tito dva nejsou zlí lidé, kteří by chtěli vždy jen někoho odrbat. Jsou prostě jen hloupí a co jim nasypou na školení do hlav, to dál reprodukují a snad tomu i věří. Ovšem ti kteří je školí je neškolí proto, aby bylo zajištěno blaho pro lapené duše, ale aby maximalizovali zisk toho, kdo je platí. To snad dá rozum.
Nejsem si jist jestli "poradce" potřebuje všechny uvedené informace pro uzavření třeba pojistky na auto, ale každopádně raději bych věnoval těch pár hodin hledání a případně i pročítání stanov, než to nechat na někom, kdo je mi znám jakožto blbec, nebo na někom, koho vůbec neznám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny