Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem leasing bez dokazování příjmů

Dobrý den,

chtěl bych od někoho doporučit vhodné financování vozu, když nejsem schopen doložit příjmy, respektive jsem schopen ale pouze za minulý rok, kdy skoro žádné nebyly.

Jsem zde anonymně, takže mohu popsat situaci.

Situace je taková, že od maturity podnikám druhým rokem, první daňové přiznání jsem měl pouze za 3 měsíce (říjen, listopad, prosinec) druhé daňko jsem měl za celý rok, ovšem pracoval jsem hodně pro známe a tak ne vše bylo na fakturách, takže oficiální roční obrat jsem měl tuším pouhých 280tis. Pracuji na internetu a mé skutečené náklady jsou takoých 10% (internet, paušál, opotřebení notebooku), ovšem náklady jsem udával jako tzv. paušální náklady, které činí 60%. Podle této logiky mínus odvody na sociální a zdravotní vydělávám měsíčně nějakých 6,5 tis. (: Tento rok, když budu velký pesimista, počítám s nárůstem obratu o 300%, nyní je červenec a mám již obrat 480tis (i když s vyššími náklady).

V čem je problém? Dělám výkonostní marketing a začínám pracovat pro velké firmy, skoro všechny služby již prezentuji osobně a nejdná se o lokální záležitost, proto kmitám mezi Brnem, Prahou a daším městy, přemisťovat se pomocí veřejné dopravy mě už opravdu nebaví a často jsem kvůli tomuto v časovém presu. Hledám tedy poskytovatele leasingu, kde není zapotřebí dokazovat příjem ale na druhou stranu se nebude jednat o žádnou lichvu. Akontaci skládat nechci, protože si chci nechat cashflow do podnikání. Měl jsem nabídku od jednoho autobazaru, kde byl majitel schopen zajistit od ČS leasing do 500 tis. bez dokládání příjmu s 0% akontací a RPSN nějakých 9.5% což je asi ok? Bohužel jsem se s ním nedohodl na ceně vozu a na internetu nic podobného jaksi nemohu najít.

Mohl by mi zde někdo poradit nebo rovnou něco nabídnout? Rozpočet je 10tis. / měs. na dobu tří let (podle čehož se odvíjí výše leasingu dle RPSN). Možné je také ručení družstevním bytem v moravskoslezském kraji, které však nesmí zamezit jeho prodeji. Předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tady je problém, že nemáš majetek, nedoložíš příjem, čistý výpis rejstříku dluhů to nenapraví a je t… poslední
TNT 03.07.2013 20:01
TNT

tady je problém, že nemáš majetek, nedoložíš příjem, čistý výpis rejstříku dluhů to nenapraví a je to nálepka rizikového klienta, jít do leasingu mimo síť známých větších firem je o hubu (tak jako si půjčovat peníze mimo banky), smlouvy u pochybných firem určitě budou mít vady v neprospěch klienta

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru