Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bitcoin a spol padaju

Kto sa pokusal na konci roku investovat teraz prudko place, pretoze Bitcoin a nasledne takmer vsetky kryptomeny padaju radovo v desiatkach percent.
Ako sa dalo predpokladat BC bola bublina, ktora ma uz velke trhliny a praska.
Podla mna sa BC stabilizuje na urovni z minuleho roku, cize niekde okolo 1000$/bc.
V kazdom pripade kto predaval v decembri tak slusne zarobil;o).

Zdroj: Internet
Předmět Autor Datum
:-Djakou ma tohle informacni hodnotu? Nazor totalne neznaleho a zaujateho jedince v tomhle tematu? D…
qoZ 11.02.2018 17:28
qoZ
Ono to bude tím, že za běžnými měnami a akciemi je nějaký reálný majetek nebo HDP, jehož cenu tato a…
touchwood 12.02.2018 07:44
touchwood
Zrovnaval som ostatne kryptomeny s BC z dovodu, ze na priklade simultannych padov a rastov je vidiet…
fleg 14.02.2018 14:31
fleg
Prej bublina :D :D haha tak ty jsi mě pobavil. Uvidíme, kdo se bude smát za 10 let až bitcoin bude n…
ondrejchaloupsky 18.07.2018 11:34
ondrejchaloupsky
Zatím jenom padá, už je na cca 3.500 USD: https://www.kurzy.cz/bitcoin/
jege 26.11.2018 23:04
jege
Tak to vyzera, ze moja predpoved nevyjde, aj ked klesajuci kurz bc som dokazal predpovedat na tento… poslední
fleg 25.12.2018 02:16
fleg

:-D jakou ma tohle informacni hodnotu? Nazor totalne neznaleho a zaujateho jedince v tomhle tematu? Do bitcoinu by od prosince snad investoval jenom blbec... Srovnavat ostatni meny s bitcoinem? Proc? Proc nepises o propadech v akciich treba, ktere se taky po nejake dobe vzpamatovavaji a pokracuji v rustu? a ostatni meny? Hybou se, ale to je normalni a i tak po propadech jdou stale nahoru??? Co je tohle za zpravu, neni to treba jen nejake dusevni zvraceni jedince co o tomhle tematu vi kulove a nedokaze pochopit, ze k penezum se da prijit takhle jednoduse?? Ocekavam smazani tohodle postu, pac celkove narod autora tohodle vyplodu nezkousne to, ze ostatni jsou v necem lepsi?

Ono to bude tím, že za běžnými měnami a akciemi je nějaký reálný majetek nebo HDP, jehož cenu tato aktiva zohledňují.

Pohled na kryptoměny a jejich kurz naopak spíše vyjadřují údiv nad hloupostí některých lidí, ochotných "investovat do ničeho." Dokážu pochopit "minery" kteří prodávají hlupákům bezcenné *coiny (je to standardní "prodej Karlštejna"), nechápu lidi, co nakupují *coiny na burzách za reálné peníze s vidinou zbohatnutí, nebo dokonce dlouhodobé zhodnocení úspor ((!!) - i tohle jsem už potkal) , protože tato strategie nemůže dlouhodobě uspět, dá se na ní jen krátkodobě vydělat.

Zrovnaval som ostatne kryptomeny s BC z dovodu, ze na priklade simultannych padov a rastov je vidiet, ze ziadna kryptomena nie je nezavisla od BC a cela bublina je riadenia kurzom jednej meny. Spadne BC o 20%? Spadne ETH, LC, ci hocico ine o cca 20%. Narastie BC? Rastu aj ostatni.
Ttoto nema obodobu pri ziadnom inom derivate (mena, akcie, komodita) a svedci to o nelogickositi celeho coin sveta.
Takze nie pohyby na burzach zdaleka nie su normalne, a BC prepady a rasty javia silne znaky manipulacie. Napr BC klesal, ked 90% traderov nakupovalo a naopak stupal, ked 48% predavalo. Toto ti pride normalne? Mne urcite nie.
Myslim, ze o akciach a trhoch viem viac ako ty, podla tvojho vyjadrovania sa ti stastne podarilo nakupit a predat a mas teraz pocit, ze si majster sveta.

Prej bublina :D :D haha tak ty jsi mě pobavil. Uvidíme, kdo se bude smát za 10 let až bitcoin bude na 100K USD a ty se budeš proklínat, že jsi nekoupil aspoň za 5.000Kč. Já osobně v tom nějaké peníze mám a určitě se nezaleknu malého pádu, v % oproti jiným pádům to ještě nic není. Kryptoměny jsou budoucnost.

Existuje stovky kryptoměn, do kterých se vyplatí investovat a já ti doporučuji si nějakou vybrat a dát do toho pár tisíc, za pár let si řekneš, že jsi udělal dobrou věc. Vem si takový litecoin, mrkni na tenhle článek a pochopíš proč je tak dobrej https://finex.cz/krypto-litecoin/

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru