Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem mBank zavádí poplatek za kartu

Tak ja pouzival mBanku prave na platby kartou, hlavne ale byl to muj druhy ucet v zivote, ktery jsem mel (predtim jsem mel postovni sporitelnu, ale tu jsem zrusil a presel k mBank kvuli poplatkum) a dlouhou dobu to byl jedinny ucet, ktery jsem mel, takze veskere posilani penez ode me i ke mne, slo pres nej, problem je s tim "ke mne", protoze ted potrebuju vsem u kterych hrozi, ze by mi poslali nejake penize, oznamit, ze ten ucet rusim. Ale jak i pise touchwood, mBank se hlasila jako bezpoplatkova banka a postupne utahuji srouby a ma trpelivost prave pretekla.

Jinak penize si posilam na stavebko a pak mam jeste sporici ucet u Airbank. No a jeste mam FIO kvuli rychlym prevodum v ramci banky, takze zustanu u dvou bezpoplatkovych bank - FIO a Airbank, ono k cemu taky 3 ucty.

Zpravicku jsem daval abych informaoval ty, co to treba jeste nevedi a treba zareaguji stejne jako ja. Doufam, ze tak zareaguje hodne lidi, hlavne proto, aby z toho byl odstrasujici pripad a i zbyvajici bezpoplatkove banky se casem neprokousaly ke stejnym podrazum jako mBank. ;-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality