Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Tento článok som neplánoval napísať a pôvodne som informoval o podvode len na debatách http://debaty.net/debates/33181-kairos-nove-lietadlo-vs-ludska-hlupost-vs-moralka, ale bohužiaľ pokiaľ chcem informovať čo najviac ľudí, budem musieť "použiť" poradňu. Takže vitajte vo svete Kairos Technologies.

Kairos Technologies inovátor vo svete informačných technológií

O Kairose nikto nikdy nepočul. Ja som sa o ňom dozvedel náhodou, ničmenej Kairos je vlastne nový vesmír a vy si v ňom vytvárate vlastné planéty, ako sa uvádza priamo na ich stránke.
Dosť bolo marketingových žvástov poďme k faktom. V skratke
Kairos vám ponúka 250 percentné ročné zúročenie vloženého vkladu. Wau. A čo za to chce? Skoro nič - kúsok miesta na mojom disku a 10 hodín denne zapnuté PC. Wau, veď to je nič, miesta mám dosť a PC beží u nás skoro stále. Idem do toho. Na obrázku to proste vyzerá úžasne.
[http://ekonomicka.poradna.net/file/view/24-kairos-          jpg]
STOP.
Kairos je lietadlo, pyramída, Ponziho schéma. Kto stále nechápe, tak Kairos je spoločnosť, ktorá vyberá od ľudí peniaze, z ktorých vypláca istý čas ostatných. Keď je v systéme dostatok ľudí, respektíve sa pyramída začne rúcať, zavrie sa krám a dovi dopo. Nemusím snáď písať, že tí naspodu pyramídy nikdy žiadne peniaze neuvidia a že najviac napakovaný je vrchol pyramídy.
Ak napriek tomu ešte stále niekto nepochybuje o dôveryhodnosti Kairosu, skúsme si to rozmeniť na drobné.

Kto stojí za spoločnosťou Kairos

Rusky znejúce mená, ktoré však podľa všetkého patria ukrajinským "podnikateľom". Celé lietadlo k nám priletelo z východu, momentálne to skúšajú v Maďarsku, v Českej republike a na Slovensku. Na Ukrajine už lietadlo padlo. Ak niekto ovláda azbuku, môže si prejsť ukrajinské weby. Firma je ltd, čiže anglická sro, vlastní ju iná firma patriaca ukrajinskému bielemu koňovi a samozrejme, v rámci šetrenia sídli na virtuálnej adrese spolu so stovkami ďalších firiem.

Ako Kairos zarába peniaze

Kairos prišiel s "prevratnou" myšlienkou, že veľke firmy nechcú bezpečné dátové centrá, ale uložia si svoje dáta po miliónoch PC na celom svete. A práve na vašom PC sa môžu potom nachádzať dáta spoločnosti Nissan motors, či inej veľkej spoločnosti. Kairos dokonca sponzoruje formulu, ako mi bolo tvrdené, a na webe je fotka s reklamou Kairosu. Samozrejme, výrobca automobilov Nissan (známy aj ako Nissan motor company, čiže nie Nissan motors) o Kairose nič nevie, sponzorovanie formuly bolo odbité fotkou LMP auta, čo sú autá súťažiace v populárnych pretekoch Le Mans. Tieto malé klamstvá však ani nie sú veľmi podstatné. Podstatný je fakt, že žiadna veľká firma na svete nezverí svoje dáta takýmto spôsobom a samozrejme používajú profesionálne datacentrá rozmiestnené po celom svete.

Ďaľším neuveriteľným momentom je, že Kairos tvrdí, že dokáže vaše miesto na disku, čiže v prípade platinového konta 320 GB, predať zákazníkovi s 500-percentnou maržou. Čiže vám vypláca 6 942 dolárov, ale od zákazníka inkasuje cca 35k ročne. Otázka znie, prečo by ktokoľvek platil za 320 GB 35k ročne, nehovoriac o tom, že Kairos má podľa ich vyjadrení dáta istené 10x, čiže 320 GB by museli predávať za 350k ročne.

Ak ešte niekto stále pochybuje, skúsim uviesť pár dôvodov, prečo tento biznis nemôže fungovať.

Firma sídli na virtuálnej adrese

Firma, ktorá spolupracuje s takými firmami, ako sa tvári, že spolupracuje, by mala mať postavené megasídlo alebo aspoň prenajaté reprezentatívne priestory, sídli na virtuálnej adrese.

Účtovníctvo firmy

Podľa zverejnených informácií na anglických weboch (https://beta.companieshouse.gov.uk/company/0915227 2/filing-history) firma vykázala príjem pár tisíc libier, takže evidentne vklady končia mimo EÚ a nie sú zdaňované a do leta 2015 mala status dormant, čiže spiaca firma. Základný kapitál 1000 libier, rezervný fond rovnaký. Fakt veľká firma.

Vyplácanie odmien

To je tiež zaujímavé a opäť vzbudzuje "dôveru". Chcete peniaze od Kairosu? Máte dve možnosti. Prvá je mať účet/kartu u spoločnosti Electronic Payments Association Ltd., ktorá prevádzkuje systém ePayments a tvári sa ako nejaká asociácia. Nie je, je to obyčajná sro-čka patriaca niekomu s rusko znejúcim menom. ePayments je prepojena s gibraltárskou firmou Wave Crest. Gibraltár používajú asi všetky online kasína na nete, pretože je to daňový raj. Seriózna firma nemá určite sídlo v Gibraltáre. Takže dostanete platobnú kartu, ktorú vám vydá buď spomínaná firma z Gibraltáru alebo bieloruská banka. Jedno lepšie ako druhé.

Finančný model

Sľubovať niekomu 250-percentný výnos je jasná známka podvodu. V dobe, kedy najlepší obchodníci na trhoch dosahujú maximálne dvojciferné zhodnotenia a ísť cez 10 percent sa považuje za známku úspechu, je tu niekto, kto tvrdí, že vám dá 250. Je jasné, prečo bolo zvolené takto vysoké číslo. Sám som videl lesk v očiach človeka, ktorý mi o "investovaní" v Kairose rozprával. Logika a zdravý rozum ide pri takomto čísle bokom.

Vyberanie vkladov

Kairos absolútne nevysvetlil, prečo požaduje vklady do svojho úžasného systému. Logicky, ak ich biznis beží na prenájme diskového priestoru používateľov, nepotrebuje k tomu žiaden vstupný kapitál od nich. Podľa informácií z webu majú predsa 500-percentú maržu pri predaji, čo je dostatok peňazí na generovanie investičného zisku.

Záver

Kairos je lietadlo a ak tento článok pomôže odradiť čo i len jedného "investora", mal zmysel. Dúfam, že do budúcnosti každý pochopí, že akákoľvek firma, ktorá sľubuje obrovské zhodnotenie peňazí, ale žiada vstupný vklad, je istotne len ďalšia pasca pre naivných investorov, ktorých zaslepil vlastný mamon.

Zoznam podvodníkov

Zopár mien, aktívnych propagátorov Kairosu, ktorým sa radšej vyhnite.
Kateryna Ondrejková
Michal Derda
Roman Gajdoš
David Michalík
Roman Valovič
Tomáš Krč
Adam Janečko
Samuel Záhradník
Luboš Tonhauser
Ingrid Ornstová
Roland Csampai]
Petr Boháček
Ladisla Zsilla

Update 3.10.2016

Bohužiaľ musím konštatovať, že ani po viac ako pol roku od napísania článku sa nič nezmenilo. Lietadlo už spadlo, Kairos bol vyhodený z ePayments, náhradná Paysera varovala pred Kairosom svojich užívateľov a Kairos momentálne do reťazca zapojil českú schránku AGC, ale vyplácanie už drhne. Orgány činné v trestnom konaní mlčia, aj keď o podvode vedia už od januára 2016, v Česku sa takisto nič závratného nedeje. V tomto kontexte znie veľmi zaujímavo informácia z Bieloruska, kde zatkli lokálneho lídra Kairosu po 2 mesiacoch od masívnej propagácie Kairosu a kde bolo v podvode namočených len 400 ľudí. Na Slovensku ak máme veriť oficiálnym číslam Kairosu je v pyramíde cez 10000 ľudí a naša polícia napriek tomu nekoná!!!

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle nejnovějších info, má kairos finanční potíže a dochází letadlu kairosu palivo. Naletěl jsem ja… nový
eso 26.02.2017 20:30
eso
probud::)itsebohaty.webovky.cz/recenze-mlm/kairos/:-? http://www.kairos-fakty.sk/jak-rozpoznat-podv… nový
eso 28.02.2017 22:19
eso
watch :-?:-?:-?:-?:-(:.( nový
eso 28.02.2017 22:29
eso
Na závěr: dejte si pozor na další kairosáckou fintu ,na výběr peněz které máte nevybrané v kabinetu.… nový
eso 01.03.2017 14:44
eso
Je to tady = odchod LÍDRŮ kairosáků a konec pasivních výdělků. Ted už víme ,že je to kristalický PO… nový
eso 01.03.2017 15:11
eso
P59nMCvNF50 P59nMCvNF50 nový
eso 01.03.2017 15:42
eso
Zahrajeme KAIROSU NA ROZLOUČENOU………… BQ0fb36uOZM nový
eso 01.03.2017 17:48
eso
Web Kairosu vypnutý, přihlašovací stránky na "super zabezpečené" služby jako mail a cloud taktéž. Zh… nový
Mr. Czech 09.08.2018 20:08
Mr. Czech
A taký pekný byznys to bol, pán major! :-D poslední
jege 02.09.2018 01:01
jege

Podle nejnovějších info, má kairos finanční potíže a dochází letadlu kairosu palivo. Naletěl jsem jako všichni ostatní. Prachy nejdou vybrat atd………… Odstrante tu nesmyslnou apku a ušetřete aspon za energii a ani nevíte jaký sračky tam ukládaj – nebo to je jen dobře promyšlená apka než se pánové nažerou. Kdo by si ukládal důležitá data na neprověřený pc ? ….atd. S pozdravem.

Read more: http://www.investujeme.cz/kairos-planet-prulomova- novinka-nebo-nove-letadlo/#ixzz4ZoxgaLQk

Na závěr: dejte si pozor na další kairosáckou fintu ,na výběr peněz které máte nevybrané v kabinetu. Nabízej kartu za 99Eeuro. Nejdražší karta na výběr peněz na světě.!!!!!!!!!!!!!
Pijavice „KAIROS“ CHCE Z LIDÍ VYSÁT MAXIMUM CO TO JDE.
jE TO HRA PÁR VYVOLENÝCH ZMETKŮ. My v ČR jsme je nedávno nazvali ŠMEJDI. Je to útok na naše finance z východu a schovávají se za různé podvodné reklamy, aby působili dojmem,že jsou seriozní a důvěryhodní.
Starý ĎÁBLŮV TRIK. Re klama= OPAKOVANÝ KLAM(ŠÁLENÍ).

Web Kairosu vypnutý, přihlašovací stránky na "super zabezpečené" služby jako mail a cloud taktéž. Zhasínáme...!

Policie ČR cosi řeší, ale zatím (pokud vím) není nikdo zatčen nebo obviněn nebo doveden k soudu. Lidé nacpali do podvodu odhadem půl miliardy dolarů, čtvrt miliardy si přerozdělili mezi sebou, druhá čtvrtka někde "zmizela" (mají ji skrytí organizátoři podvodu ulitou někde dobře v zahraničí).

Tak to je taková pěkná tečka a poučení za tím naším případem.

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru