Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Zhrniem tu fakty a zmeny, ktore sa udiali za posledne tyzdne/mesiace.
Na Kairos ako na podvod upozornila na svojej stranke aj SOIka (Slovenska Obchodna Inspekcia). NOD antivirus od ESETu zacal blokovat Kairos domeny ako podvodne stranky, problemy boli hlasene z Turecka, kde si par tisic ludi stazovalo, co z inych krajin, kde bud banky, ci ine statne institucie vydali varovania pre Kairosom.
KO prislo koncom augusta, Kairos bol vyrazeny z ePayments, takze sa narychlo pokusil prejst do u nas neznamej spolocnosti Paysera (Litva). Kedze vsetky finacne institucie v EU musia splnat iste podmienky a litovci sa ukazali ako promptny na zaklade AML (Anti Money Laudering), co je subor pravidiel proti praniu spinavych penazi, ktore musia dodrziavat vsetky institucie v EU a do par dni Kairos vyrazili sposobom, ktory ma pobavil. Poslali vsetky zakaznikm Kairosu, ktorym Kairos odporucal migrovat ucty z ePayments do Paysera mail, ze Kairos je podvod! Maju u mna za to pivo, pretoze toto vedenie kairosu evidentne nedomyslelo.
Po kauze Paysera sa zacal domcek z kariet rucat, Kairos hra o cas (vytiahnut este co sa da) a momentalne odporuca migrovat ucty pod cesku spolocnost AGC (ASSET GLOBAL CONSULTING), co je CZ schranka v nejakom panelaku na okraji v Prahe s bielym konom.
Problemom je, ze AGC nezbuchalo "klientsky portal" dostatocne rychlo, takze chvilu tie virtualne ucty nesli ani prenasat, teraz podla vsetkeho uz mozete prelia svoje virtualne prachy z Kairos(ePayments) do AGC, ktore vam ich akoze posle na vas ucet v banke.
Ako sa hovori hovno hovno zlata rybka...zatial nikomu peniaze nedosli, aj zmrd Otokar sa "kasal" minuly tyzden na videu, ze tento tyzden uz bude vsetko ok. Nie je. Termin sa uz posuva na dalsi tyzden a potom pride dalsi a dalsi a dalsi.
Realita je, ze uz ziadne peniaze nepridu. AML totizto dodrziavaju vsetky institucie a keby Kairos zacal cez CZ ucty AGC (myslim, ze ich maju v 3 bankach) vyplacat tak banka do par dni/tyzdnov zasiahne a tieto platby stopne, pripadne ucty zablokuje. AGC napriek svojmu nazvu nie je financnou instituciou, takze nema licenciu prevadzkovat financne transakcie, ci nebodaj vydavat prepaid karty a pod.
AGC sa pokusa nemohucost prijimat peniaze (vklady) na svoje ucty (AML by opat uradoval) zamaskovat predajom pseudovoucherov, ale kto si naozaj kupi takyto voucher je uz podla mna idiot lebo informacii o podvode je uz naozaj na nete dostatok.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články