Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ďalšie lietadlo z východu Kairos Technologies a jeho pyramída

Mam u vas pivo, ak mi posles adresu zastavim sa niekedy;o).

Veľmi som zvedavá, kedy to celé praskne. No vtedy nevynechám potom otázku na toho známeho, že ktoré kanalizácie využíva, aby nemusel hľadieť do očí tých, ktorý tomu naleteli a možno aj zle dopadli.
Kedze sa mnozia staznosti na weboch na nevyplcanie provizii (nielen na SK) a "manazment" uz opustil potapajucu sa lod cca mesiac dozadu vyzera to, ze dlho cakat nebudeme.
Akonahle Kairos skonci bude len otazka casu kedy sa zacnu mnozit trestne oznamenia a skocia potom komercne televizie. Na SK je podla mojich odhadov v podvode namocenych tisice ludi, takze uvidime.
A vas znamy? Bude tvrdit, ze o nicom nevedel, ze jeho oklamali rovnako ako vas. Otazka je, ci mu verit alebo nie, pretoze si viem naozaj predstavit zaslepene trubky, ktore budu obhajovat Kairos do posledneho duchu naozaj z presvedcenia.
V kazdom pripade vacsina aktivnych propagatorov (cize ludia, co pod sebou mali dalsich ludi) o tom, ze je to podovod skor, ci neskor vediet musela, ale kedze v tom uz mali vela penazi tak z vlaku nevystupili.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články